XanthiPost
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Α. Τσετινές : Το ήθος ενός μεγάλου άνδρα φαίνεται από την συμπεριφορά του όταν αποχωρεί!

Και το ήθος άλλων «μεγάλων» ανδρών φαίνεται από τον τρόπο που τον αποχαιρετούν!

Με μία «στεγνή» ανακοίνωση  και  χωρίς ούτε ένα ευχαριστώ «αποχαιρέτησε» η ΠΑΕ  τον Ανέστη Τσετινέ. Ούτε ένα «ευχαριστούμε για την συνεργασία»,  ούτε μία αναφορά στο έργο του, στην προσπάθειά του, στον αγώνα του και στα όνειρα που είχε ο Ανέστης Τσετινές για την ομάδα της Ξάνθης.

Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον Ανέστη Τσετινέ

Θαρρείς θα τους κόστιζε χρήματα ή ίσως κόπο  να γράψουν πέντε γραμμές παραπάνω.

 Γιατί ο Ανέστης ο Τσετινές ήταν η ήρεμη δύναμη, αυτός που δεν θα προσπαθούσε να πείσει με φωνές αλλά με επιχειρήματα για την άποψή του και ποτέ δεν χρησιμοποίησε πλάγιες οδούς και μεθόδους. Γιατί ο Ανέστης ο Τσετινές είναι ένας άνδρας με ήθος που τίμησε  την ξανθιώτικη  καταγωγή του καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας του  στην ομάδα της Ξάνθης από την θέση ευθύνης που κατείχε και πάντα την τιμούσε σε όποιον τόπο κι αν βρισκόταν κι  έτσι θα συνεχίσει . Γιατί έτσι είναι φτιαγμένος, από τέτοιο «ευγενές»  υλικό που δεν μπορεί ίσως να αναμειχθεί με άλλα υλικά.

Ας τον αποχαιρετήσουμε λοιπόν όπως θα του άξιζε, όπως του αξίζει!

Ανέστη Τσετινέ,  είσαι ένας άνθρωπος που η ποιότητα του χαρακτήρα σου και η μέχρι τώρα πορεία σου, δεν «έδενε» με τις παλιές νοοτροπίες. Η Ομάδα της Ξάνθης σου χρωστάει πολλά και σ’ ευχαριστεί θερμά !

Και να ξέρεις ότι οι περισσότεροι Ξανθιώτες και οι φίλαθλοι και οι φίλοι σου και όσοι σε γνώρισαν έχουν διδαχτεί από το ήθος σου και την ποιότητα του χαρακτήρα σου. Καλή συνέχεια στα επόμενα ταξίδια σου και σου ευχόμαστε να βρεις ανθρώπους που θα εκτιμήσουν τις αξίες σου και θα διδαχθούν από την εν γένει πορεία σου!

Η Ανακοίνωση του Ανέστη Τσετινέ:

Αγαπητοί Φίλοι , Φίλοι του ΑΟΞ,

Μετά από μια αγωνιστική περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη λόγω των υγειονομικών συνθηκών που επικρατούν σε όλο τον κόσμο κυρίως όμως ότι η ομάδα λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2 δεν διέθετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ (ΣΧΕΔΙΟ , Διοικητικό Συμβούλιο, Προπονητές, Ποδοσφαιριστές, Επαρκές υπαλληλικό προσωπικό κτλ) πέρα των κτιριακών και γηπεδικών εγκαταστάσεων αλλά και τους 25 εφήβους ποδοσφαιριστές που τίμησαν την ιστορία της ομάδας στους αγώνες μπαράζ. Η χαρά για την δημιουργία ενός νέου project, μιας νέας εποχής του ΑΟΞ ήταν τεράστια, όπως τεράστια ήταν και η ευθύνη ώστε να αναλάβω μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα να οργανώσω αλλά και να στελεχώσω το club με τους «κατάλληλους» τον σύλλογο.

Από την πρώτη στιγμή που εγκαταστάθηκα στην γενέτειρα μου , την Ξάνθη , προσπάθησα μέσα από τις ατέλειωτες ώρες εργασίας μου να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και να υπηρετήσω τον ΑΟΞ , δημιουργώντας μέρα με την μέρα ένα club που στην αυγή της νέας αποχής γι αυτό θα ξανακέρδιζε σύντομα την εκτίμηση όλων, ακόμη και των πιο δύσπιστων πολέμιων του. Έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου γιατί αυτό είναι που με χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο και βέβαια γιατί ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω απέναντι στον κόσμο της πόλης μου αλλά και απέναντι στον κο BILL PAPAS που μου εμπιστεύτηκε την λειτουργία και τον σχεδιασμό του club και τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου.

Ήταν τιμή μου και προνόμιο να εργαστώ για την ομάδα που μέσα της μεγάλωσα και που πάντα είχα , έχω και θα έχω στην καρδία μου , τον ΑΟΞ.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα και μπορέσαμε σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα να πετύχουμε τόσα πολλά πράγματα. Πραγματικά δεν θα μπορούσε να παρουσιαστεί αυτό το αποτέλεσμα εάν όλοι τους δεν είχαν δείξει ΠΙΣΤΗ στο project δίνοντας καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό , κάτι που είμαι σίγουρος πως θα το κάνουν και με τις καινούργιες προσθήκες.

Μπορεί ο στόχος της ανόδου να μην επιτεύχθηκε για 9 λεπτά αλλά μέσα σε λίγους μήνες καταφέραμε να οργανώσουμε την ομάδα και να την χτίσουμε πάνω σε γερά θεμέλια σε όλους τους τομείς έτσι ώστε ο ΑΟΞ να πάρει την θέση του εκεί που δικαιωματικά ανήκει, στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας , ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Ξάνθης που με αγκάλιασε με ελπίδα και αγάπη από την πρώτη στιγμή και με ώθησε με ενέργεια, ψυχολογική και σωματική δύναμη. Μπορεί να μην είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αγαπημένη μας ομάδα από τις κερκίδες του «αναγεννημένου» γηπέδου αλλά η αντίστροφη μέτρηση έχει πλέον αρχίσει.

Ο ΑΟΞ υπήρχε, υπάρχει και θα συνεχίζει να υπάρχει και είναι πάνω από πρόσωπα!

Σας ευχαριστώ
Ανέστης Γ. Τσετινές

Related posts

Στα ροζ «ντύθηκε» και φέτος το ρολόι της Ξάνθης !

xanthipost

Του χρόνου η εκλογή Προεδρείων σε Δημοτικά Συμβούλια και Επιτροπές Δήμων

xanthipost

Σούνιο Ξάνθης : Νεκρή βρέθηκε 36χρονη γυναίκα

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ