XanthiPost
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Ηλίας Ασκαρίδης – Ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχή ολοκλήρωση των Γιορτών Παλιάς Πόλης

Εύχομαι από καρδιάς  του χρόνου να φύγουμε από την σκιά της πανδημίας και να γιορτάσουμε όπως εμείς ξέρουμε τις γιορτές  παλιάς πόλης

Οι γιορτές παλιάς πόλης ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και πέρασαν στην ιστορία αφήνοντας πίσω τους τις καλύτερες εντυπώσεις ως προς τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκδηλώσεων που περιλάμβαναν.

Κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης κ. Ηλίας Ασκαρίδης, μίλησε στο xanthipost.gr και δήλωσε πως το προσωπικό του Κέντρου Πολιτισμού προσπάθησε πολύ και συνεργάστηκε άψογα  για να παρουσιάσει αυτό το αποτέλεσμα, που από τα μηνύματα του κόσμου φάνηκε ότι πρόσφερε χαρά και διασκέδαση, έστω και κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που ίσχυαν λόγω της πανδημίας.

«….Θέλω να ευχαριστήσω τους συλλόγους που συμμετείχαν, τους εθελοντές, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό,  το Νοσοκομείο καθώς επίσης και τους συλλόγους που δεν κατάφεραν να συμμετάσχουν στις φετινές γιορτές γιατί όλοι γνωρίζουμε καλά πως αυτοί αποτελούν την  ψυχή και την καρδιά των πολιτιστικών θεσμών του τόπου μας…»  υπογράμμισε ο κ. Ασκαρίδης και πρόσθεσε : «…Εύχομαι από καρδιάς  του χρόνου να φύγουμε από την σκιά της πανδημίας και να γιορτάσουμε όπως εμείς ξέρουμε τις γιορτές  παλιάς πόλης και θέλω να τονίσω ότι πρώτα είναι υγεία και μετά η ψυχαγωγία και η διασκέδαση…»

Πολλές ευχαριστίες και στους υπαλλήλους του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους του Κέντρου Πολιτισμού και όλους τους συνεργάτες του γιατί, όπως υποστήριξε , «…φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εδώ και μήνες όλοι μαζί προσπαθήσαμε και καταφέραμε να σχεδιάσουμε ένα πρόγραμμα το  οποίο ήταν απόλυτα προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα…».

Προσπαθήσαμε και κάναμε το καλύτερο δυνατόν και ο κόσμος ανταποκρίθηκε θετικά – Οι εκδηλώσεις είχαν μεγάλη απήχηση στους πολίτες και στους επισκέπτες

Ο κ. Ασκαρίδης ευχαρίστησε  όλους τους Ξανθιώτες και τους επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις τηρώντας παράλληλα  τα μέτρα προστασίας. Τέλος αναφερόμενος σε κάποιες καταγγελίες για μη τήρηση των μέτρων σε κάποιες εκδηλώσεις , ο κ. Ασκαρίδης απλά  δήλωσε ότι αυτές έγιναν για καθαρά αντιπολιτευτικούς λόγους.  

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης που εκδόθηκε και δημοσιοποιήθηκε στις 13.09.2021

Η 30η περίοδος των εκδηλώσεων των Γιορτών Παλιάς Πόλης πέρασε στην ιστορία. Εξ ορισμού διαφορετική, με πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας και μέτρα κατά της διασποράς της πανδημίας.

Άξιοι συγχαρητηρίων οι σύλλογοι και οι εθελοντές/τριες που σχεδίασαν και υλοποίησαν εκδηλώσεις απόλυτα προσαρμοσμένες στις υγειονομικές διατάξεις και μας έδειξαν πως μπορούμε να λειτουργήσουμε σε ένα απαιτητικό περιβάλλον και να προσφέρουμε χαρά και διασκέδαση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ τους αξίζει.

Θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την στήριξη και τη συμμετοχή της, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης για την «προστασία» που μας παρέχει.

Τους χορηγούς, Cosmote, Αθηναϊκή Ζυθοποιία και Cosmote E-Value που στηρίζουν τον θεσμό των Γιορτών Παλιάς Πόλης.

Τις μεγαλύτερες ευχαριστίες τις απευθύνουμε στις επισκέπτριες και επισκέπτες των ημερών, στις συμπολίτισσες και συμπολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις τηρώντας τα μέτρα προστασίας.

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης.

Ο πρόεδρος
Ηλίας Ασκαρίδης

Related posts

ΑΜΘ: Συνεχίζονται τα τσουχτερά κορονοπρόστιμα – 6.000 ευρώ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 7ημερο λουκέτο

xanthipost

Δήμος Ξάνθης δωρεάν Rapid test σε όλους: Όχι στην βεβαίωση αποτελέσματος στους ανεμβολίαστους

xanthipost

Ξάνθη : Νέα απάτη μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο που στοίχισε σε Ξανθιώτη 1.100€

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ