xanthipost.gr
HOT POST ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ

«Κατηγορείται» Βουλευτής της Ξάνθης για τις αναρτήσεις της πρώην γραμματέως του

Κι όμως συμβαίνουν και αυτά τα ευτράπελα στην όμορφη πόλη μας

Εκδότης της Ξάνθης δυσφημεί τον βουλευτή της ΝΔ Ξάνθης κ. Σπύρο Τσιλιγγίρη  ότι υιοθετεί τις απόψεις του  πρώην  πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά,  μέσω αναρτήσεων της πρώην γραμματέως του γραφείου του (η κ. Ιακωβίδου έχει αποχωρήσει από το γραφείο του βουλευτή κ. Τσιλιγγίρη ) και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσει εις βάρος του.

Πιο συγκεκριμένα το φως της δημοσιότητας είδε δημοσίευμα που  αναφέρεται στην τοποθέτηση της κ. Ιακωβίδου Σούλας μέσω ανάρτησής,  όπου δημόσια υιοθετεί  τη θέση που διατύπωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ερωτηθείς για τον χώρο που εκφράζει σήμερα η Νέα Δημοκρατία στη συνέντευξή του στα “ΝΕΑ”,  όπου υποστήριξε ότι «..με το να μετακινηθούμε σε θέσεις “Ποταμιού” δεν κατακτάμε το “πολιτικό Κέντρο.

Εννοείται πως η κ. Ιακωβίδου έχει κάθε δικαίωμα να τοποθετείται δημόσια και να εκφράζει ελεύθερα την άποψή της, όπως κάθε ελεύθερος πολίτης αυτής της χώρας.

Το να προσπαθούν να δημιουργήσουν όμως λανθασμένες εντυπώσεις με ατυχείς συνειρμούς και ελλιπή ενημέρωση, είναι σίγουρα κάτι που τους χαρακτηρίζει και θα τους χαρακτηρίζει. 

Ο «άφαντος» βουλευτής όπως  χαρακτηρίζει τον κ. Τσιλλιγίρη ο  εν λόγω εκδότης , μάλλον είναι συνεχώς παρών και του στοιχειώνει τα όνειρα!  Γι’ αυτό μάλλον και συνεχίζει να ασχολείται ολημερίς και ολονυχτίς μαζί του.  Και ο νοών νοείτω!

Related posts

Ξάνθη : Προσοχή ! Τηλεφωνική απάτη με πρόσχημα το επίδομα Market Pass!

xanthipost

Προσοχή!  “Πλημμύρισε” η αγορά της Ξάνθης  με πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ

xanthipost

(video) – Διομήδεια : Σπασμένος αγωγός δημιουργεί μεγάλα προβλήματα προσβασιμότητας στους κατοίκους της περιοχής !  

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ