xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

(video) «Έφυγε» από τη ζωή η Αριάδνη Γερασιμίδου – Η συγκλονιστική ανάρτηση… μέσα από τα δικά της social media

Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα!

Θλίψη σκόρπισε στον δημοσιογραφικό χώρο η είδηση του θανάτου της Αριάδνης Γερασιμίδου – Η δημοσιογράφος, γνωρίζοντας την σοβαρότητα της κατάστασής της, ανέθεσε σε φιλικό της πρόσωπο να δημοσιεύσει ένα μήνυμα στα social media, στην περίπτωση που εκείνη φύγει από τη ζωή.

Η συγκλονιστική ανάρτηση:

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.

Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!

Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.

Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί!

Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.

Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές! Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)», αναφέρει το συγκλονιστικό μήνυμα της Αριάδνης Γερασιμίδου.

Η νεαρή δημοσιογράφος είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο πριν λίγες μέρες με μια προσωπική εξομολόγηση στην οποία αποκάλυπτε το πρόβλημα υγείας της.

Η Αριάδνη Γερασιμίδου, με εμπειρία χρόνων στο ρεπορτάζ αυτοκινήτου, μέσω ενός βίντεο έκανε γνωστό ότι πάλευε τέσσερα χρόνια με τον καρκίνο.Η αποκάλυψη αυτή ήρθε λίγες μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση των γιατρών της ότι δεν υπάρχει πια άλλη ελπίδα για να σωθεί.

Η συγκλονιστική εξομολόγηση

«Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο.

Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου ανταπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ.

Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει. Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο.

Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη».

dikaiologitika.gr – in.gr

Related posts

Πάτρα  : Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του

xanthipost

Κυψέλη: Αδερφός μαθητή μαχαίρωσε τον διευθυντή του σχολείου

xanthipost

Θεσσαλονίκη: 19χρονος έπεσε από τον τρίτο όροφο – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ