xanthipost.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην γειτονική Βουλγαρία βρέθηκε ο Παναγιώτης Αμβροσιάδης – Είχε επαφές με τον Δήμαρχο του Ζλάτογκραντ

Συζήτησαν για κοινά τουριστικά πακέτα ενώ τέθηκε και το θέμα της άμεσης επανέναρξης κυκλοφορίας στο συνοριακό σημείο ελέγχου Ζλάτογκραντ – Θέρμες – Ξάνθη

Ανεπίσημη επίσκεψη στο γειτονικό Zlatograd πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Ξάνθης, Πρόεδρος της επιτροπής για την τουριστική προβολή του Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτης Αμβροσιάδης όπου και συναντήθηκε με τον εξαιρετικά δραστήριο και επί σειρά ετών Δήμαρχο του Ζλάτογκραντ κο. Μίροσλαβ Γιάντσεφ και την Αντιδήμαρχο κα Ελμίρα Γκορλίεβα – Πεχλιβάνοβα.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης το επόμενο χρονικό διάστημα θα επισκεφθεί τον Δήμο  του Ζλάτογκραντ στο πλαίσιο συνεργασίας συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού

Θέμα της επαφής ήταν η προετοιμασία της επίσημης επίσκεψης του Δημάρχου Μανώλη Τσέπελη στον γειτονικό Δήμο και η αρχή των συζητήσεων για τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ του Ζλάτογκραντ και της Ξάνθης στον τομέα του τουρισμού και των κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Η πρώτη επαφή και γνωριμία έγινε σε πολύ θερμό κλίμα ενώ τέθηκε από την πλευρά του κου Γιάντσεφ το θέμα της άμεσης επανέναρξης της κυκλοφορίας στο συνοριακό σημείο ελέγχου Ζλάτογκραντ – Θέρμες – Ξάνθη.

Στην συνάντηση των δύο ανδρών ήταν παρών και ο μεγαλοεπιχειρηματίας της περιοχής κ. Αλεξάντερ Μιτούσεφ ο οποίος στην συνέχεια ξενάγησε τον Πάνο Αμβροσιάδη στην παλιά πόλη του Ζλάτογρκαντ παρουσιάζοντάς του κι ένα τουριστικό πακέτο 5 ημερών για διαμονή επισκεπτών από Ελλάδα και Βουλγαρία με προορισμό 3 μέρες στο Ζλάτογρκατ και 2 μέρες στην Ξάνθη.

Με την ευκαιρία ο κ. Πάνος Αμβροσιάδης επισκέφτηκε και μια επένδυση που έγινε τον τελευταίο χρόνο στην περιοχή, από τον Ξανθιώτη επιχειρηματία Χρήστο Αλεξανδρίδη και την σύζυγό του Θωμαή Μαρίνου, το πολυτελές εστιατόριο El Greco που στεγάζεται κάτω από το Δημαρχείο και έγινε πολύ γρήγορα σημείο συνάντησης της καλής κοινωνίας του Ζλάτογκρατ προσφέροντας ποιοτικής Ελληνική κουζίνα και ελληνικά κρασιά.

Related posts

Ξάνθη : Στις φυλακές οδηγήθηκαν οι  τρεις Ρομά που  είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή με πολλές ληστείες και απόπειρες κλοπών – Τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών χωρίς αναστολή για τον καθένα !

xanthipost

Ξάνθη : Προσοχή ! Τηλεφωνική απάτη με πρόσχημα το επίδομα Market Pass!

xanthipost

Δημοτικό Σχολείο Πολυσίτου : Πολλές κτιριακές  ελλείψεις  και  σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ