XanthiPost
HOT POST ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ

Ποιοι δεν θέλουν τον Μανώλη Φανουράκη στο γήπεδο;

Ερωτηματικά προκαλεί η στάση μελών της διοίκησης και συγκεκριμένων υπαλλήλων της ΠΑΕ

Ένα περίεργο συμβάν σημειώθηκε στο παιχνίδι κυπέλου με τον Ιωνικό την Τετάρτη το απόγευμα. Κατά την είσοδο στο γήπεδο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ και Αντιδημάρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη, οι υπάλληλοι που έλεγχαν τα απαραίτητα έγραφα στην είσοδο εντός  γηπέδου,  τον ενημέρωσαν ότι αν και είχε μαζί του  το έγγραφο της VIVA όπου φαινόταν ότι ήταν κάτοχος διαρκείας για την φετινή περίοδο , έπρεπε να προχωρήσουν σε περαιτέρω έλεγχο. Και αυτό συνέβη, σύμφωνα με τις αιτιολογίες των υπευθύνων, διότι  η κάρτα διάρκειας του κ. Φανουράκη είχε εκδοθεί την προηγούμενη μέρα και δεν έχει περάσει ακόμη στην λίστα.

Αρκετοί φίλαθλοι που έμπαιναν στο γήπεδο ρωτούσαν τι έχει συμβεί , με τους υπαλλήλους της ομάδας να αναφέρουν ότι περιμένουν ενημέρωση για αν θα επιτρέπει η είσοδος ή όχι  στον Αντιδήμαρχο Ξάνθης.

Ο Μανώλης Φανουράκης αντιμετώπισε με ηρεμία  το όλο συμβάν και περίμενε υπομονετικά  μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος

Τα πράγματα μάλιστα πήγαν να ξεφύγουν , όταν κάποιοι φίλαθλοι δεν πίστεψαν τις δικαιολογίες των υπευθύνων  ότι η κάρτα διάρκειας του κ. Φανουράκη εκδόθηκε την προηγούμενη μέρα και δεν έχει περάσει στην λίστα , αφού οι ίδιοι την είχαν εκδώσει  την ίδια μέρα του αγώνα και δεν είχαν κανένα πρόβλημα στον έλεγχο. Απαίτησαν μάλιστα να μάθουν τον πραγματικό λόγο που ήταν η αιτία όλου αυτού του πρωτόγνωρου δυσάρεστου γεγονότος.

Ποιος έδωσε την εντολή να μην επιτραπεί η είσοδος στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή αν και ήταν κάτοχος διάρκειας;

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες  έλειπε σχεδόν όλη η διοίκηση από το γήπεδο , (ο Πρόεδρος Μπιλ Πάπας ,ο διευθύνων Σύμβουλος Τάσος Γιαμουρίδης και ο αντιπρόεδρος Φάνης Ουζουνίδης ) ενώ παρών στο γήπεδο  ήταν  μόνο ο κ.  Γκλαβίνης ( σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες με αυτόν μιλούσαν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ).

Μετά από 15 λεπτά αναμονής στην είσοδο και μη έχοντας πειστικό λόγο και εν γνώση του κινδύνου να υπάρχουν και ποινικές κυρώσεις για την άρνηση εισόδου στο γήπεδο, τελικά επετράπη  η είσοδος στον κ. Φανουράκη.

Αυτό που προέχει τώρα είναι να κερδίσει η ομάδα την Κυριακή και να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα στο Βόλο

Σε έναν αγώνα που η διαιτησία καθόριζε με τις αποφάσεις της το αποτέλεσμα του αγώνα , η διοίκηση απείχε  και η ομάδα είχε μόνο τον κόσμο της για συμπαραστάτη της. Αυτό που προέχει τώρα είναι να κερδίσει η ομάδα την Κυριακή και να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα στο Βόλο ..κάτι που έδειξε ότι μπορεί να το κάνει με την εμφάνιση που είχε την Τετάρτη.

Μανώλης Φανουράκης : Εμείς ήμασταν , είμαστε και συνεχίσουμε να είμαστε εδώ πάντα δίπλα και κοντά στην ομάδα

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Μανώλη  Φανουράκη, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο συμβάν , και αρκέστηκε να μας πει ότι «…κάποιοι ήρθαν είδαν και απήλθαν , ενώ κάποιοι άλλοι σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν. Εμείς ήμασταν , είμαστε και συνεχίσουμε να είμαστε εδώ πάντα δίπλα και κοντά στην ομάδα…»

Και πρόσθεσε “…Συγχαρητήρια στον Άκη Στολτίδη, στον Κώστα Τσαλίκη και στο προπονητή για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα, που αξίζει την υποστήριξη όλων και ολόκληρης της πόλης. Και αυτό το απέδειξε το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων, παρά την ήττα και την «σφαγή» από την διαιτησία…”

Related posts

Δήμος Μύκης: Ένταξη έργου για αγορά ηλεκτροκίνητων οχημάτων προϋπολογισμού 1.315.163,11 €

xanthipost

Μία αυτοδιοικητική παρέα με κοινές ανησυχίες και στόχους

xanthipost

Μερομήνια: Εξοπλιστείτε με αντιανεμικά μπουφάν και ζεστά πουλόβερ – Οι προβλέψεις για τους επόμενους μήνες

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ