XanthiPost
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

(video) – “Λούστηκε” με φως το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης!

Δήμαρχος Ξάνθης : Εκσυγχρονισμός και σημαντική εξοικονόμηση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας έως και 85% – Δωρεά της εταιρείας DASTERI SYSTEMS AE στον Δήμο Ξάνθης η προμήθεια και εγκατάσταση  των φωτιστικών σωμάτων LED στο Δημοτικό Κολυμβητήριο 

Το πρώτο κολυμβητήριο στην Ελλάδα με «πράσινο» φωτισμό !

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης των  φωτιστικών σωμάτων  LED στο Δημοτικό Κολυμβητήριο . Παρόντες  χθες το βράδυ στον χώρο του κολυμβητήριου ήταν ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, όλοι οι αντιδήμαρχοι της δημοτικής αρχής και όλοι οι συνεργάτες του Δημάρχου που κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα  εργάστηκαν συστηματικά και θα συνεχίσουν να εργάζονται για την ολοκλήρωση του εγχειρήματος. Επίσης παρών στην  χθεσινή φωταγώγηση του κολυμβητήριου ήταν και ο Πρόεδρος της Dasteri Systems AΕ κ. Ιωάννης Δαστερίδης που δέχθηκε τις ευχαριστίες του Δημάρχου για τη μεγάλη δωρεά των φωτιστικών σωμάτων  LED.

Μανώλης Τσέπελης : Ο Δήμος λειτούργησε ενιαία, χωρίς διαχωρισμούς  σε θεσμικούς ρόλους!  

Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης δήλωσε στο xanthipost.gr μεταξύ άλλων «….Δώσαμε μία υπόσχεση στην κοινωνία της Ξάνθης. Υπήρχαν πολλές με καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας και προφανώς αναλαμβάνουμε την ευθύνη αυτής της καθυστέρησης. Όμως ξεπεράσαμε όλα τα προβλήματα και φτάσαμε σήμερα να ολοκληρώνεται μέρα με τη μέρα ο εκσυγχρονισμός του κολυμβητηρίου  και μέχρι τέλη Δεκεμβρίου θα έχουμε και νερό ώστε να  λειτουργήσει ο  χώρος με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές. ..».

Όπως υποστήριξε  ο κ. Τσέπελης είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλους η επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου ενώ πρόσθεσε πως όλες οι υπηρεσίες του Δήμου λειτούργησαν ενιαία και χωρίς διαχωρισμούς  σε θεσμικούς ρόλους.

Στόχος μας είναι να μην λείψει τίποτα από την νεολαία μας  – Το μέλλον μας είναι η νεολαία μας

Τέλος δεσμεύτηκε ότι το 2022 οι δημότες θα δουν να υλοποιούνται πολλά έργα  για την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες του Δημάρχου προς όλους τους εργαζόμενους στα συνεργεία του Δήμου Ξάνθης  και τους προϊσταμένους των τμημάτων τους

Σας συγχαίρω για αυτό το αποτέλεσμα, δήλωσε ο κ. Τσέπελης και επεσήμανε πως με την ενότητα  και την αποφασιστικότητά που τους διακρίνει,  κατάφεραν να κάνουν πράξη το αυτονόητο για την κοινωνία που είναι να προσφέρουν έργα και υποδομές που θα αναβαθμίζουν και θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών.  

Ευχαριστήριο Δήμου Ξάνθης στην Dasteri ΑΕ για τη χορηγία των φωτιστικών led στο Δημοτικό Κολυμβητήριο

Ο Δήμος Ξάνθης ευχαριστεί θερμά την Dasteri ΑΕ, για την ευγενική χορηγία των φωτιστικών led, που αναμόρφωσαν κυριολεκτικά το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο, καταστώντας το, το πρώτο «πράσινο» Κολυμβητήριο στη χώρα!

Τα φωτιστικά LED έχουν πολλαπλά πλεονεκτήματα, τόσο για την ποιότητα φωτισμού, όσο και για την εξοικονόμηση πόρων και ενέργειας, προς όφελος του Δήμου και των συμπολιτών μας.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά την αντικατάσταση των φωτιστικών συμβατικής τεχνολογίας, το Δημοτικό Κολυμβητήριο, για να λειτουργήσει, θα χρειάζεται 6,6 κιλοβατώρες την ώρα, όταν, με τα παραδοσιακά φωτιστικά απαιτούνταν 38 κιλοβατώρες, για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Πλησιάζει η μέρα που το Δημοτικό Κολυμβητήριο θα παραδοθεί σε όλους τους δημότες και ιδιαίτερα στη νεολαία του τόπου μας, που αποτελεί και τη βασική μας μέριμνα, δημιουργώντας ένα σύγχρονο και ποιοτικό πόλο άθλησης, κοινωνικοποίησης και εξωστρέφειας για όλους.

Πλεονεκτήματα φωτισμού μέσω  LED

Μερικά από τα σημαντικά πλεονεκτήματα του φωτισμού μέσω  LED είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής των φωτιστικών σωμάτων, η ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες, η εξαιρετική ποιότητα φωτισμού με ομοιομορφία  και η εξοικονόμηση ενέργειας που μπορεί να φτάσει σε και το  85%.  Επίσης οι προβολείς LED δεν αναπτύσσουν μεγάλη θερμοκρασία με αποτέλεσμα να μην επηρεάζεται το περιβάλλον θερμοκρασιακά. Τέλος ο ενεργειακά αποδοτικός φωτισμός LED ενισχύει το αθλητικό περιβάλλον.

Related posts

2ο Γυμνάσιο Ξάνθης: Δράση καλλιέργειας ενσυναίσθησης για ΑμεΑ μέσα από βιωματικές εμπειρίες

xanthipost

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Γενισέας Ξάνθης στην Ευχούπολη

xanthipost

Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άγιος Παντελεήμων»: Δέχτηκε όμορφα δώρα από τους μαθητές του ΚΔΑΠ ΜyFrog και του 5ου Νηπιαγωγείου Ξάνθης

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ