XanthiPost
HOT POST ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ

Η Πάλη για τη δημιουργία εντυπώσεων και το κυνήγι των Μαγισσών!

Στα πλαίσια του κυνηγιού των μαγισσών μπορείς να  βλέπεις σε μία φωτογραφία ακόμη και φαντάσματα!

Όπως ένας θεσμικός της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης δεν έχει το δικαίωμα να ασκεί εξωτερική πολιτική, άλλο τόσο κι ένας «συνταξιούχος» δημόσιος υπάλληλος και … λειτουργός της ενημέρωσης δεν έχει το δικαίωμα να ρίχνει νερό στο μύλο αυτού, που θεωρητικά, αντιπαλεύει. Και μάλιστα να επανέρχεται , χωρίς κανένα φραγμό και δισταγμό, σε ένα ζήτημα που έχει απολύτως ξεκαθαριστεί και αποσαφηνιστεί , κοινώς δεν υφίσταται. Ένα ζήτημα το οποίο έχει  απαντηθεί επισήμως, μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η απάντηση δε, σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα  δόθηκε επισήμως από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, την οποία συνυπογράφουν ο πρόεδρος Στέργιος Λεωνάκης και ο Γ. Γραμματέας Γεώργιος Λαβασίδης, όπου αναφέρονται, από την αρχή ακόμα, τα εξής:

«Όσον αφορά την επίσκεψη του Τούρκου προξένου Κομοτηνής στους αγώνες, σας ενημερώνουμε ότι ο κ. πρόξενος δεν προσκλήθηκε επίσημα, αλλά προσήλθε αυτοβούλως για να παρακολουθήσει τους αγώνες, καθώς συμμετείχε η εθνική ομάδα της Τουρκίας με πολυάριθμη αποστολή αποτελούμενη από (56) άτομα. Ο κ. πρόξενος κάθισε στις θέσεις των επισήμων μαζί με τους υπόλοιπους αξιωματούχους των τοπικών αρχών και της διεθνούς και ελληνικής ομοσπονδίας».

Από αυτό φυσικά, ένας «υγιής» νους δεν εξάγει το συμπέρασμα πως τον Πρόξενο τον προσκάλεσε ο Δήμαρχος της Ξάνθης. Γιατί, είναι κι εκείνο το… «αυτοβούλως», που «χαλάει» τη συνταγή του φίλτρου των εντυπώσεων  που με τόση προσπάθεια θέλει να φέρει εις πέρας.

Για όσους λοιπόν  χρειάζονται «μασημένη τροφή» για να λειτουργήσουν , τότε αναγκαστικά θα πρέπει  να επαναληφθεί το ήδη γνωστό:

Ο Δήμαρχος δεν προσκάλεσε τον τούρκο διπλωμάτη στη διοργάνωση

Ευθύνη του Δήμου ήταν η παραχώρηση του Γυμναστηρίου και η διασφάλιση όλων των προαπαιτούμενων για τη διεξαγωγή μιας, υψηλού επίπεδου, αθλητικής συνάντησης, όπως αυτή, του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Πάλης στην Ξάνθη, με απόλυτη επιτυχία!

Εντάξει, είναι αντιληπτή και ως ένα βαθμό κατανοητή  η προσπάθεια κάποιων να στοχοποιηθεί -με όποιον τρόπο και με κάθε μέσον- ο Δήμαρχος για να του φορτώσουν  όλα τα «κακώς κείμενα». Και θα συμφωνήσουμε, πως ο… λειτουργός πρέπει να ασκεί κριτική στη διοίκηση. Αλλά, στην προκειμένη περίπτωση, είναι γνωστό τοις πάσι ότι ένας είναι ο στόχος: η πολιτική και ηθική εξόντωση του Μανώλη Τσέπελη και μάλιστα ελαφρά τη καρδία, με κάθε μέσο και τρόπο.

Αυτό που αποδεικνύεται περίτρανα είναι ότι το… παιχνίδι με το  Κυνήγι Μαγισσών που έχει στηθεί εδώ και χρόνια από κάποιους, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην πόλη μας.

Και στα πλαίσια αυτού του παιχνιδιού κάποιοι δεν σέβονται κανέναν και τίποτα και ξεπερνούν κάθε όριο.

Διότι θεωρείται αυτονόητο, (κυρίως σε αυτούς  που κρατούν  χαρτί, μολύβι, πληκτρολόγιο και   έχουν «βήμα» στη διάθεσή τους) ,  να δείχνουν τον απαιτούμενο σεβασμό,  που όλοι άλλωστε  οφείλουμε, προς τους  νέους αθλητές  που ήρθαν να αγωνιστούν στην Ξάνθη.

Είναι λυπηρό και… ίσως λιγάκι ανεξήγητο έως  και προκλητικό. Εκτός αν λάβουμε υπόψη το «μένος»  του λειτουργού. Γιατί τότε, εξηγούνται όλα… και μένει μόνο η λύπη.

Τέλος αξίζει να αναφερθούμε στα άτομα που απεικονίζονται στην φωτογραφία για να δείτε πως στα πλαίσια του κυνηγιού των μαγισσών και «εν ευθυμία»  μπορείς να  βλέπεις σε μία φωτογραφία ακόμη και φαντάσματα!

Από τα αριστερά πρώτος  ο κ. Ηλιάδης  Θεόδωρος,  προπονητής του Συλλόγου πάλης «Ολυμπιακή φλόγα της Ξάνθης» ο κ. Μπεκήρ Ογλού Σουά, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, ο κ.  Ιγιαννίδης  Στέφανος, Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, ο κ. Τριανταφυλλίδης Αλέξανδρος πρωταθλητής Ελλάδος στην πάλη και ο Δήμαρχος Ξάνθης. 

Κανάτας Κώστας

Related posts

(video) – Δημοσιοποιήθηκαν οι τιμές χρήσης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

xanthipost

(video) – Τα «παπάκια» της Ξάνθης … έβαλαν τα «καλά» τους – Ο χώρος πλέον θυμίζει τις παλιές καλές εποχές !

xanthipost

(video) -Οι πρώτες βουτιές είναι γεγονός – Το κολυμβητήριο της Ξάνθης είναι ανοιχτό και πλήρως εξοπλισμένο!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ