XanthiPost
HOT POST ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανάρτηση “φωτιά” Φανουράκη για την παραίτηση της Σ. Ψωμά από ΔΣ του ΑΟΞ με αιχμές κατά “Σπιούνων”

Η Ανάρτηση του Μανώλη Φανουράκη  για την παραίτηση της Σοφίας Ψωμά  από ΔΣ του ΑΟΞ:  

Σοφία Ψωμά: Πάντα ΑΟΞ, ποτέ εικονικά…

Η παραίτησή της προκάλεσε ερωτηματικά και μερικούς… «δράκους» που την ακολουθούν, από την πρώτη ημέρα της ενασχόλησής της με τα κοινά.

Η Σοφία Ψωμά βάζει τα πράγματα στην πραγματική τους βάση, μέσα από την επιστολή παραίτησης προς τους μετόχους και τα μέλη του ΑΟ Ξάνθης, απαντά στο ερώτημα γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από το ΔΣ και υπογραμμίζει το συνεχές ενδιαφέρον για την Ομάδα και την πορεία της.

Ακολουθεί η επιστολή παραίτησης:

«ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Προς

τους κκ Μετόχους και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας Α.Ο.Ξάνθη

Αγαπητοί όλοι

Ήταν αυτονόητο για μένα, όταν πριν από ένα χρόνο η ποδοσφαιρική ομάδα του Α.Ο. Ξάνθη βρέθηκε στη δίνη του υποβιβασμού, από την SL1 στη SL2, όπως αυτή έγινε, ότι έπρεπε να σταθώ αλληλέγγυα στη προσπάθεια όλων, να εκτονωθούν οι κραδασμοί και να ισορροπήσει η νέα κατάσταση στην ομάδα.

Παρά το γεγονός ότι δεν έγινε δυνατή η υλοποίηση του στόχου και της επιθυμίας όλων μας, να επανέλθει η ομάδα εκεί που ανήκει, ήδη φαίνεται ότι η προσπάθεια οργάνωσής της σε νέες βάσεις υλοποιείται καθημερινά και ανακτάται η σχέση της ομάδας με την τοπική κοινωνία και τους φιλάθλους της.

Η συμμετοχή μου στη διοίκηση -απόρροια της αγωνίας μου- να δείξω ότι είμαι εκεί που πρέπει, συνεπής στην κοινωνική μου ευαισθησία και την οικογενειακή μου παράδοση, στον χώρο του ποδοσφαίρου, νομίζω ότι επιτέλεσε τον σκοπό που είχε -το μήνυμα ότι η ομάδα έχει τη στήριξη της κοινωνίας, των νέων ανθρώπων και του Δήμου.

Από τη μία πλευρά η αδυναμία να μπορέσω να έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να ασχοληθώ πραγματικά με τα θέματα της ομάδας, δεδομένης της έντονης απασχόλησής μου, με τη τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και οι επαγγελματικές προσωπικές μου υποχρεώσεις, με αναγκάζει πλέον να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, και παρακαλώ να γίνει δεκτή, γιατί δεν είναι συμβατό με την προσωπικότητά μου, να συμμετέχω εικονικά σε μία προσπάθεια.

Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν συμπολίτες μου, πρόθυμοι και πλέον ειδικοί με τον χώρο του ποδοσφαίρου, που θα με αναπληρώσουν άμεσα και σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι αρωγός και στη προσπάθεια της ομάδας για υγιές και φίλαθλο ποδόσφαιρο.

Σοφία Ψωμά»

ΥΓ: Άλλο σπίνος, άλλο… «σπιούνος».

Γι’ αυτό, όταν σαν… πουλάκι «κελαηδάς» φρόντιζε να το… «τραγουδάς» ολόκληρο, γιατί εκθέτεις και τους… διαβιβαστές του μηνύματος.

Είπαμε, είναι γνωστό, πως όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού, συνήθως πέφτει αυτός μέσα, αλλά αυτό μάλλον το ξεχνάς, όπως ξέχασες να ενημερώσεις και τα παπαγαλάκια σου για την παραίτηση της Σοφίας Ψωμά.

Δεν νομίζω όμως, ότι έχεις ξεχάσει το username σου και το password σου “dida13_ _” ;;;;

Γιατί απ´ότι γνωρίζω και τα ξέρουν και τα έχουν πολλοί !!!!

To be continued…

Related posts

Ξάνθη : Σοβαρός τραυματισμός 40χρονου με αλεξίπτωτο πλαγιάς στην Γαλάνη

xanthipost

(video) / 7 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του παλαιού Δημαρχείου Ξάνθης – Το ανακοίνωσε επίσημα ο Μανώλης Τσέπελης  στο Δημοτικό Ραδιόφωνο

xanthipost

Δήμος Αβδήρων – Προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων/διοριστέων για την απασχόληση στον καθαρισμό των σχολικών μονάδων

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ