xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video)–Κώστας Κουρτίδης για συνθήκες οδικού δικτύου: Υπάρχει αλάτι παντού και οι δρόμοι είναι ασφαλείς!

Η ανταπόκριση των υπηρεσιών  ήταν άμεση παρά τα περιορισμένα μέσα που διαθέτουμε– Οι τρεις οδηγοί –  χειριστές στις αλατιέρες  ξενύχτησαν όλο το βράδυ

«… Υπάρχει αλάτι παντού και οι δρόμοι είναι ασφαλείς..»  

Όπως δήλωσε στο xantihipost.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κώστας Κουρτίδης οι υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν άμεσα  και οι τρεις οδηγοί –  χειριστές στις αλατιέρες  ξενύχτησαν όλο το βράδυ.

Ο κ. Κουρτίδης ενημέρωσε ειδικότερα ότι έγιναν  ρίψεις αλατιού στο οδικό δίκτυο από Ξάνθη προς Σταυρούπολη  πριν την εκδήλωση των χιονοπτώσεων  καθώς επίσης και  χθες στις 12.00 τα μεσάνυχτα και  στις 5 τα ξημερώματα και στις 10 το πρωί σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο μέχρι και τα σύνορα με την Δράμα.  Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά τους οδηγούς – χειριστές των μηχανημάτων  που όλο το βράδυ ήταν σε εγρήγορση και έκαναν ρίψεις αλατιού. Ειδικότερα δήλωσε «….Είμαι περήφανος για τους οδηγούς που παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες,   ξεπέρασαν  τις δυνάμεις τους και τα κατάφεραν..».

 «…Έχω σκοπό να προχωρήσω σε μία σύμβαση μισθώσεως με αλατιέρες για να έχουμε και περαιτέρω ετοιμότητα..»

Επίσης ο κ. Κουρτίδης δήλωσε πως σύμφωνα με τα νέα δεδομένα των προβλέψεων αναμένονται κάποια νέα έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή του Σελέρου και των Σατρών και υπογράμμισε πως  «..Μόλις ενημερωθώ πλήρως από την πολιτική προστασία, θα επικεντρωθώ στις περιοχές αυτές…».

Θα εκδοθούν νέα δελτία τύπου για πιθανή επιδείνωση των καιρικών φαινομένων  σε ορισμένες περιοχές της ΠΕ Ξάνθης

Όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση γιατί στην ορεινή περιοχή ο παγετός θα είναι  έντονος και τις επόμενες ημέρες   και παρακαλώ τους συμπολίτες μας είναι ιδιαίτεροι προσεκτικοί, κατέληξε ο κ. Κουρτίδης.

Related posts

(video) – Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας με 159 κατά και 141 υπέρ

xanthipost

Η εξοικείωση των μαθητών με την καθημερινή λειτουργία του Δήμου Ξάνθης, συνεχίζεται με επιτυχία

xanthipost

Πολιτική Προστασία Δήμου Ξάνθης -Δήλωση Εφαρμογής των μέτρων πυρασφάλειας έως 30/4/2024

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ