xanthipost.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΑΚΕ Ι.Τ  για εκλογές Εργατικού Κέντρου Ξάνθης: Μοίρασαν τις 7 θέσεις του προεδρείου μεταξύ των κομματικών “συνεταίρων” τους

Οι συμμαχίες των “προοδευτικών” δυνάμεων απέκλεισαν το δικαίωμα στους νέους να δώσουν τη μάχη μέσα από τα Συνδικάτα, για ένα καλύτερο αύριο!

Με αφορμή τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης,  με επίσημη ανακοίνωσή της,   η ΔΑΚΕ ΙΤ Νομού Ξάνθης καταγγέλλει την  πλειοψηφούσα Συνδικαλιστική παράταξη (ΠΑΣΚΕ)  για προσκόλληση στις παλαιοκομματικές αντιλήψεις  ενώ παράλληλα αναφέρεται και στο μοίρασμα των 7 θέσεων  του προεδρείου μεταξύ κομματικών συνεταίρων  αντί μίας ενωτικής πορείας,  προς όφελος όλων των εργαζομένων.

Ξεκινάμε μια προσπάθεια να ανανεώσουμε το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης με νέους ανθρώπους, με όρεξη για δουλειά, αφήνοντας πίσω τις τακτικές του παρελθόντος, τονίζουν μεταξύ άλλων τα μέλη του ΔΣ της ΔΑΚΕ ΙΤ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ ΙΤ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Για μια ακόμα φορά η πλειοψηφούσα Συνδικαλιστική παράταξη (ΠΑΣΚΕ)  χάνοντας την επαφή με τις ανάγκες των εργαζομένων, παρέμεινε προσκολλημένη στις παλαιοκομματικές αντιλήψεις και στις καρέκλες, δείχνοντας το πραγματικό της πρόσωπο…

Αντί μιας ενωτικής πορείας και προσπάθειας προς όφελος όλων των εργαζομένων, προτίμησαν να μοιράσουν τις 7 θέσεις του προεδρείου μεταξύ κομματικών συνεταίρων, διατηρώντας τη… συνοχή ενός σαθρού οικοδομήματος μιας άλλης εποχής.

Οι δε τιμητές των ταξικών δυνάμεων, δεν μπήκαν στον κόπο να παρουσιαστούν και αρκέστηκαν στον ασφαλή δρόμο της αντιπαράθεσης άλλων δυνάμεων, όπως είθισται να πράττουν (ΠΑΜΕ.)

Η ΔΑΚΕ Ι.Τ  ανανεωμένη με στελέχη και αντιπροσώπους που συνάδελφοι του Ιδιωτικού Τομέα εξέλεξαν, δίνοντας έναν έντιμο αγώνα απέναντι στο κατεστημένο του συνδικαλιστικού φορέα του ΠΑΣΟΚ, την ΠΑΣΚΕ, απέναντι στα δύσκολα προβλήματα των καιρών (ΑΝΕΡΓΙΑ ,ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΒΑΡΕΩΝ & ΑΝΘΥΓΕΙΝΩΝ ΕΝΣΗΜΩΝ,ΜΑΥΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ) που δεν βρίσκουν λύση και δεν επιτρέπουν στους νέους εργαζόμενους να δραστηριοποιηθούν στα συνδικάτα, αποφάσισε να καλέσει όλες τις κοινωνικές δυνάμεις, σε συσπείρωση, προκειμένου όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έρχονται και να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προς όφελος όλων των εργαζομένων αλλά κυρίως της νέας γενιάς.

Οι συμμαχίες των “προοδευτικών” δυνάμεων απέκλεισαν το δικαίωμα στους νέους να δώσουν τη μάχη μέσα από τα Συνδικάτα, για ένα καλύτερο αύριο. Η ΔΑΚΕ Ι.Τ. με αίσθημα ευθύνης και αφήνοντας πίσω τα λάθη του παρελθόντος (λάθη κάνουν οι κάνοντας πράγματα) ξεκινάμε μια νέα πορεία στους εργαζόμενους, αφουγκραζόμαστε στις δίκαιες ανησυχίες τους, υποσχόμαστε αντιμετώπιση των παραβατικών εργοδοτών και εργοδοτικών συμφερόντων, ώστε η κοινωνία των νέων εργαζομένων να ζήσει σε καλύτερες συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος με πλήρη δικαιώματα και υποχρεώσεις!!!

Ξεκινάμε μια προσπάθεια να ανανεώσουμε το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης με νέους ανθρώπους, με όρεξη για δουλειά, αφήνοντας πίσω τις τακτικές του παρελθόντος!!!

Ελπίζοντας σε μια νέα προσπάθεια να κρατήσουμε το εργατικό δυναμικό στον τόπο μας με ‘Ισες και Δίκαιες ευκαιρίες απασχόλησης.

Ευχόμαστε στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΣΚΕ Εργατικού Κέντρου καλή θητεία!!!!!!

Εμείς θα είμαστε εκεί για το καλό των εργαζομένων και των ανέργων της περιοχής μας!

Το ΔΣ της ΔΑΚΕ ΙΤ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

Ακολουθεί η νέα σύνθεση, μετά την συγκρότηση σε σώμα, του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης, ως αυτά εξελέγησαν από τις αρχαιρεσίες  της 15ης Φεβρουαρίου 2022

Στην Ξάνθη  21 Φεβρουαρίου  2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00, ύστερα από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου συνήλθαν τα μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ν. Ξάνθης όπως αυτά εξελέγησαν από τις αρχαιρεσίες  στις 15-02-2022, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: κατανομή αξιωμάτων.

  • Για το αξίωμα του Προέδρου εξελέγη ο Άγγελος Μπεμπεκίδης
  • Για το αξίωμα του Αντιπροέδρου εξελέγη ο Αθανάσιος Σισαμπέρης
  • Για το αξίωμα του Γεν. Γραμματέα εξελέγη ο Ευάγγελος Πουρναράκης
  • Για το αξίωμα του Αν Γεν. Γραμματέα εξελέγη ο Μουζαφέρ Ογλού Ομέρ
  • Για το αξίωμα του Οργανωτικού Γραμματέα εξελέγη ο Νικόλαος Τοφέας
  • Για το αξίωμα του Ταμία εξελέγη ο Μουσταφά Ογλού Μουσταφά
  • Για το αξίωμα του Εφόρου Δημοσίων Σχέσεων εξελέγη ο Ραμαδάν Ογλού Τζοσκούν

Μέλη του Δ.Σ.:

 Θεόδωρος Χατζηγεωργίου

Γεώργιος Δερές

Αναστάσιος Κρυωνάς

Νικόλαος Κιατίπης

Αργύριος Κατσίκας

Κωνσταντίνος Βογιατζής

Related posts

Στα χέρια των αρχών  ο οδηγός που παρέσυρε την 19χρονη στον Παλαιό Ζυγό!

xanthipost

ΚΚΕ Ξάνθης – Να μην υπάρξει καμιά συγκάλυψη στο τραγικό περιστατικό – Ταχεία ανάρρωση στη 19χρονη κοπέλα που χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε

xanthipost

(video) – Ο κορυφαίος Καθηγητής & Γ.Γ. της Ακαδημίας Αθηνών Χρήστος Ζερεφός Επίτιμος Διδάκτορας του ΔΠΘ

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ