xanthipost.gr
ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σωκράτης Ξυνίδης: Γιατί ο κ. Τσίπρας απέταξε τον κ. Καραμανλή

«Ξενοδοχείον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ». Σερβίρουμε και πρωινό

Του Σωκράτη Ξυνίδη

Δέκα χρόνια τραβάμε τα μαλλιά μας με την εμφανώς παράλογη και κατηγορηματική θέση του κ. Τσίπρα ότι για τα μνημόνια ευθύνεται ο κ. Παπανδρέου και όχι ο κ. Καραμανλής. Μάλιστα αυτή η θέση υπήρξε η συγκολλητική ουσία της συνεργασίας του με τον κ. Καμμένο.

Ξαφνικά στο forum των Δελφών ακούσαμε, εμβρόντητοι, τον κ. Τσίπρα να λέει ότι για το χρέος ευθύνεται ο κ. Καραμανλής που το κληρονόμησε στο ΠΑΣΟΚ και στον κ. Παπανδρέου. Τι έπαθε όμως ο κ. Τσίπρας και ξάφνου είδε το φως το αληθινό; Μήπως άλλαξε πολιτική ενόψει ενδεχόμενης συνεργασίας μετά τις εκλογές;

Θα ήταν μια λογική εξήγηση αλλά είναι πολύ στρατηγικά όλα αυτά μπροστά στον θρασύ κυνικό πολιτικό καιροσκοπισμό του κ. Τσίπρα. Αυτό που κάνει, με συμβουλάτορες τους αποστάτες Πασόκους και νυν προεδρικούς Συριζαίους, είναι να νομίζει ότι παρεμβαίνει στα εσωκομματικά ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Διαβλέποντας ότι το παλαιοκομματικό προεδρικό κομμάτι, που συντάχθηκε με την υποψηφιότητα του κ. Παπανδρέου, αγωνιά μπροστά στην οργανωτική λαιμαργία του νέου προεδρικού συστήματος Ανδρουλάκη, ρίχνουν άδεια μπας και πιάσουν γεμάτα. Και δηλώνουν: εδώ είμαστε σύντροφοι «ξενοδοχείον ο ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ». Σερβίρουμε και πρωινό.

Ακόμη κι αν δεν πιάσει τώρα, μετά τις εκλογές ελπίζουν ότι αυτός θα είναι ο αγωγός επικοινωνίας, για μια δήθεν «προοδευτική συνεργασία» που κόπτεται ο κ. Τσίπρας. Αμ δε!

politicalbank.gr

Related posts

Την επιστολή των κτηνοτροφικών συλλόγων ΑΜ-Θ για μέτρα στήριξης των  κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων που έχουν πληγεί φέρνει στη Βουλή ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

xanthipost

Επιστολή Θωμά Μίχογλου στον Πρωθυπουργό και στον Πρόεδρο της Βουλής για την οικονομική ζημιά των κτηνοτρόφων

xanthipost

(video) – Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Κωνσταντίνος Τασούλας υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ