xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video)–Κώστας Κουρτίδης : Για προληπτικούς λόγους η διέλευση των οχημάτων σε μία λωρίδα κυκλοφορίας στη Γέφυρα της Σταυρούπολης

Θα ληφθούν και περαιτέρω μέτρα αργότερα με σκοπό να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στο μέλλον

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κώστας Κουρτίδης  μίλησε στο xanthipost.gr και  εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν τους υπευθύνους της Διεύθυνσης Τεχνικών έργων της ΠΕ Ξάνθης να προτείνουν  την λήψη ειδικών μέτρων για την  κίνηση των οχημάτων και την εγκατάσταση νέας οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της γέφυρας στην Εθνικής Οδού Ξάνθης – Σταυρούπολης πλησίον της διασταύρωσης προς Εχίνο.

Όπως τόνισε ο κ. Κουρτίδης , στα πλαίσια των δηλώσεων του, λόγω καταπόνησης της γέφυρας  και για εντελώς προληπτικούς λόγους,  λήφθηκαν τα συγκεκριμένα μέτρα ώστε  να μην υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον.

Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα  μέτρα ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και κάποιες εργασίες

Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στο μέλλον, πρόσθεσε ο κ. Κουρτίδης  ενώ παράλληλα ενημέρωσε ότι θα γίνουν και εργασίες διασφάλισης (όχι αποκατάστασης) , με στόχο πάντα την ασφάλεια των πολιτών που διέρχονται καθημερινά από το σημείο.

Related posts

Ξάνθη – Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία – 1ο Γυμνάσιο και 2ο ΓΕΛ: Πώς θα γίνεται η επιλογή του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών

xanthipost

Παρέμβαση Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στη Βουλή για την ασφαλή και σύγχρονη πρόσβαση στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων

xanthipost

Γιαννιτσά : Εξαφάνιση 13χρονης – Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ