xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Τρίκαλα :  Την τελευταία τους πνοή άφησαν μαζί κόρη και πατέρας

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι των Τρικάλων έπειτα από την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε σε μια οικογένεια. Πατέρας και κόρη έχασαν τη ζωή τους παραμονές του Πάσχα με λίγα 24ωρα διαφορά.

Έφυγαν” μαζί 42χρονη εκπαιδευτικός και ο πατέρας της

Παραμονές του Πάσχα έφυγε από τη ζωή η 42χρονη εκπαιδευτικός η οποία ζούσε και εργαζόταν στην Αθήνα. Χθες βράδυ, αν και δεν είχε ενημερωθεί για το θάνατο της κόρης του λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε,   κατέληξε και ο 70χρονος πατέρας της .

Η κηδεία τους θα γίνει στα Τρίκαλα σήμερα  Τετάρτη 27 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων, αφήνοντας πίσω απαρηγόρητους τους συγγενείς και φίλους τους.

trikalavoice.gr

Related posts

 Κρήτη: Δίχρονο παιδί έπεσε από μπαλκόνι – Νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε σοβαρή κατάσταση

Xanthipost

30.000+ αναπληρωτές: Σήμερα τα ονόματα

Xanthipost

Μυστήριο στην Ασπροβάλτα: Άνδρας  βρέθηκε νεκρός σε κάμπινγκ – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες του θανάτου

Xanthipost

Leave a Comment