XanthiPost
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Βουλευτής Σπύρος Τσιλιγγίρης για την επίσκεψη Χατζηδάκη στην Ξάνθη

Τον Υπουργό Εργασίας  και Κοινωνικών Υποθέσεων υποδέχθηκε  στην Ξάνθη  ο Βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ. κ. Σπύρος Τσιλιγγίρης προκειμένου να τον  συνοδεύσει στις προγραμματισμένες  επαφές του στην περιοχή μας.

Ο κ. Τσιλιγγίρης ενημερώνει μέσω προσωπικής του ανάρτησης για όλες τις επαφές και συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Υπουργού.

Ειδικότερα ο κ. Τσιλιγγίρης αναφέρει τα εξής :

Είχα τη χαρά να υποδεχθώ στην Ξάνθη κυβερνητικό και κομματικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Αντιπρόεδρο του κόμματος Κωστή Χατζηδάκη, μαζί με τους Βουλευτές, Ημαθίας Τάσο Μπαρτζώκα, Τρικάλων Αικατερίνη Παπακώστα – Παλιούρα, Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη και είχαμε την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε  το πλούσιο κυβερνητικό έργο που υλοποιείται στην ευρύτερη περιοχή.

Επισκεφτήκαμε τρεις τοπικές παραγωγικές μονάδες: τη Συνεταιριστική Επιχείρηση Καπνοπαραγωγών Ελλάδος (ΣΕΚΕ ΑΕ), τη Sunlight και τα Θερμοκήπια Θράκης. Διαπιστώσαμε τον προγραμματισμό των επιχειρήσεων για εξέλιξη και νέες επενδύσεις, πράγμα που σημαίνει δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και εισροή κεφαλαίων για το νομό μας.

Στη συνέχεια με τον Υπουργό  επισκεφτήκαμε  την τοπική διεύθυνση του ΕΦΚΑ. Ο Υπουργός δήλωσε πολύ ευχαριστημένος τόσο από τη δουλειά που γίνεται από τους υπαλλήλους όσο και από τις υποδομές. Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης είναι η Περιφέρεια με τη μεγαλύτερη μείωση στο στοκ των εκκρεμών συντάξεων και οι υπάλληλοι που βγάζουν συντάξεις είναι από  εκείνους που θα βραβευτούν το επόμενο διάστημα.

Ακολούθησε γεύμα που παρέθεσε ο Δήμαρχος  Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης προς τον Υπουργό και τα μέλη του κλιμακίου.

Επόμενος σταθμός το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας ΑΜΑΘ Παράρτημα Ξάνθης όπου είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με διοίκηση και εργαζομένους.

Στη συνέχεια επίσκεψη στην ορεινή περιοχή. Πρώτος σταθμός το  «Πλέτενο», ένα ιδιαίτερο  σημείο του χάρτη του νομού για πολλά χρόνια, το οποίο με θέληση, προσπάθεια,  αγάπη και ομόνοια μετατράπηκε σε ένα πανέμορφο κτήριο από συνεταιρισμό χριστιανών και μουσουλμάνων γυναικών, το οποίο δραστηριοποιείται και σβήνει παλιές μνήμες.

Στη συνέχεια επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Εχίνου ως ένδειξη ευχαρίστησης της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλε όλο  το προσωπικό, καθώς και ο τοπικός πληθυσμός στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Έκπληξη για τον Υπουργό  η θερμή υποδοχή στο χωριό Πάχνη από μέλη του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου  αλλά και από όλους  τους κατοίκους της.

Μέλη του κλιμακίου επισκέφθηκαν τον αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων, είδαν τα έργα του φυσικού αερίου που εκτελούνται στην περιοχή, και παρακολούθησαν την εξέλιξη των εργασιών του υπό κατασκευή κέντρου πρόληψης πυρκαγιών και φυσικών φαινομένων, προστασίας της Παλιάς Πόλης και της περιαστικής περιοχής.

Στο κλείσιμο της επίσκεψης του κλιμακίου πραγματοποιήθηκε Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΕΕΠ Ξάνθης.

Related posts

(video) – Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στην ΙΜ Παναγίας Αρχαγγελιώτισσας Ξάνθης – Οι πιστοί τίμησαν και προσκύνησαν τη χάρη Της !

xanthipost

Θρήνος στο Όλβιο Ξάνθης : Θανατηφόρο τροχαίο με τρακτέρ – Νεκρός ένας 21χρονος –  Στο νοσοκομείο ο 30χρονος ξάδερφός του

xanthipost

FULL MOON με DASTERI LED ! – Διαφορετική η πανσέληνος του Αυγούστου στον Δήμο Ξάνθης

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ