Συζητήθηκαν, σε εγκάρδιο κλίμα, ευρύτερα θέματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία και στην απόδοση της δικαιοσύνης
Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης και της Προέδρου κυρίας Δέσποινας Χατζηφωτιάδου στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ. Παντελεήμονα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.
Στην εθιμοτυπική συνάντηση τα νέα μέλη του Δ.Σ. έλαβαν την ευλογία του Μητροπολίτη μας, ο οποίος τους ευχήθηκε να έχουν μια εποικοδομητική θητεία.
Συζητήθηκαν, σε εγκάρδιο κλίμα, ευρύτερα θέματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία και στην απόδοση της δικαιοσύνης.
Σε ανάρτησή της η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Δέσποινα Χατζηφωτιάδου αναφέρει:
«Στο πλαίσιο των επαφών, που έχει το Διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης, με φορείς του Νομού μας, προς ενημέρωση τους για τον “Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών”, επισκεφτήκαμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ, κ Παντελεήμονα.
Το ΔΣ του δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης εξέφρασε την έντονη αντίθεση του σε οποιαδήποτε Συγχώνευση ή Κατάργηση του Πρωτοδικείου Ξάνθης.
Ο Σεβασμιωτατος δεσμεύτηκε για την αμέριστη συμπαράσταση του, στους αγώνες μας, όπως άλλωστε και όλοι οι θεσμικοί φορείς του Νομού μας, και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά».