xanthipost.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ανακοίνωση του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής για τον αιφνίδιο θάνατο της 22χρονης αθλήτριας

«..Καλό σου ταξίδι, Γεωργία… δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη και αυτόν τον βουβό πόνο που νιώθουμε όλοι στην καρδιά μας..»

Ανείπωτος o πόνος για την ακαδημαϊκή κοινότητα του Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης που αποχαιρετά ένα μέλος της οικογένειας του Κλασικού Αθλητισμού, την αθλήτρια Γεωργία Σολανάκη με καταγωγή από τα Χανιά Κρήτης, που άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 22 ετών στο πανεπιστημιακό στάδιο, στο οποίο πραγματοποιούσε τις προπονήσεις της.

Η Γ.Σ. σπούδαζε στο τρίτο έτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στον Κλασικό Αθλητισμό και την Τετάρτη το απόγευμα, πραγματοποιώντας την καθιερωμένη προπόνησή της, για άγνωστο λόγο έχασε τις αισθήσεις της και όταν μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Καλό σου ταξίδι, Γεωργία… δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τη θλίψη και αυτόν τον βουβό πόνο που νιώθουμε όλοι στην καρδιά μας… Καλό Παράδεισο να έχεις… Η πανεπιστημιακή κοινότητα της Σχολής και του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης συγκλονισμένη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και απευθύνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια της φοιτήτριας για τον αδόκητο χαμό της”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

ertnews.gr

Related posts

Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ με τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης

xanthipost

Τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας υποδέχτηκε ο Χριστόδουλος Τοψίδης στην έδρα της  Περιφέρειας ΑΜΘ

xanthipost

 Καβάλα :  Συνελήφθη  γιατί είχε 316,4 γραμμάρια ηρωίνης κρυμμένα στο σπίτι του !

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ