xanthipost.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Έβρος – Νεκρός μετανάστης στο χώρο αποσκευών του οχήματος

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν χθες και σήμερα (22/23-6-2022), σε περιοχές του Έβρου, από αστυνομικούς της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου  – Αρδανίου, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης της  Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης  εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης και ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στη συνέχεια το όχημα εισήλθε σε αγροτικό δρόμο, εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε λίμνη πλησίον του οικισμού Πυλαίας Έβρου.

Συνελήφθη ο οδηγός – διακινητής του αυτοκινήτου διότι όπως προέκυψε προωθούσε στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, εκ των οποίων ο ένας εντοπίσθηκε νεκρός στο χώρο αποσκευών του οχήματος.

Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε το όχημα έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες έχουν δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες,  στην Εθνική Οδό Ορμενίου  – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού με τη συνδρομή αξιωματούχων της FRONTEX συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι οι δύο οδηγοί – διακινητές στερούνται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ένα ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας και κινητά τηλέφωνα.  

Την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών και Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Related posts

Τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας υποδέχτηκε ο Χριστόδουλος Τοψίδης στην έδρα της  Περιφέρειας ΑΜΘ

xanthipost

 Καβάλα :  Συνελήφθη  γιατί είχε 316,4 γραμμάρια ηρωίνης κρυμμένα στο σπίτι του !

xanthipost

 «Μαχαιροβγάλτη» από το Δροσερό Ξάνθης συνέλαβε η ομάδα ΔΙΑΣ στο κέντρο της Καβάλας!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ