xanthipost.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μάνδρα Ξάνθης : Καλοκαιρινό Φεστιβάλ  JULY FEST με ΔΩΡΕΑΝ δράσεις και εκδηλώσεις

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μάνδρας μας καλεί να χαρούμε τον ζεστό Ιούλιο με πολλές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Ανοίγουν την αυλή τους σε  μουσικές βραδιές, παραστάσεις, εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Μνήμη και την ιδιαίτερη παράδοση του τόπου, αλλά και ένα πλούσιο πρόγραμμα που αφορά τα μικρά παιδιά  

Ο μήνας της θάλασσας, των γιορτών και των πανηγυριών ανοίγεται μπροστά μας. Κι όλα τα παραπάνω σημαίνουν ένα πράγμα, χωριό! Έτσι κι εμείς, ανοίγουμε την αυλή μας σε όλους,  με  ΔΩΡΕΑΝ εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Γεμίζουμε το καλοκαίρι μας με στιγμές που μας είχαν λείψει τα προηγούμενα δύο χρόνια και δημιουργούμε όλες εκείνες τις αναμνήσεις που συνεπάγονται με την πιο μαγική λέξη, το καλοκαίρι!

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων – Με 16 εκδηλώσεις, το JULY ΦΕΣΤ, γίνεται η καρδιά του καλοκαιριού.

Μουσικές βραδιές, παραστάσεις, εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Μνήμη και την ιδιαίτερη παράδοση του τόπου, αλλά και ένα πλούσιο πρόγραμμα που αφορά τους μικρούς μας φίλους. 

Έναρξη Φεστιβάλ

Η έναρξη δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική, καθώς η αγάπη μας για το βιβλίο είναι γνωστή.

Έτσι ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Βιβλιοπωλείο Πυργελή και τις εκδόσεις iWrite και υποδεχόμαστε στη αυλή μας τον συγγραφέα Γιώργο Λυμπέρη και τον Βεν. Μια θαρραλέα πάπια, της οποίας οι περιπέτειες θα ενθουσιάσουν τα παιδιά.

Κυριακή, πάμε Παραλία!

Αναπόσπαστο κομμάτι της εποχής και της περιοχής, η θάλασσα, γίνεται ο τόπος δράσης μας για την Κυριακή 3 Ιουλίου.

Το Kids Edition του Φεστιβάλ, έρχεται υπό την επιμέλεια ομάδας εκπαιδευτικών που θα φροντίσουν να μείνει αξέχαστη η εμπειρία της συμμετοχής σε όλους.

Messy play, σκυταλοδρομία, δημιουργικά πρότζεκτ και color wars, σας περιμένουν δωρεάν, με μόνη προϋπόθεση να δηλώσετε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/123vI2elVT2CiztosUw1svYyAijShSbkmPd6zdn-…

Δευτέρα, έχει θέατρο!

Το Θεατρικό Εργαστήρι “Ανατολικά του Νέστου” έρχεται στην αυλή μας και ο Σύλλογος προσφέρει ελεύθερη είσοδο, κερνώντας “Βότκα Μολότοφ”. Έτσι σας περιμένουμε την Δευτέρα 4 Ιουλίου και ώρα 21:00 για να απολαύσουμε αυτές τις μικρές ξεκαρδιστικές καθημερινές ιστορίες που μπλέκονται και συμπλέκονται  μεταξύ τους όπως οι ήρωές τους , όπως η ζωή. Μία βότκα μολότοφ που εκρήγνυται  σε  σπαρταριστά επεισόδια γέλιου.

Related posts

Ν. Κεσσάνη Ξάνθης : 1η Χορευτική Λαογραφική Συνάντηση το ερχόμενο Σάββατο 30 Μαρτίου

xanthipost

(video) – ΛΑΦ Ξάνθης :  «Η Ελληνίδα στον Πόλεμο» – Φωτογραφική έκθεση του Συνταγματάρχη ε.α. Βασίλειου Νικόλτσιου

xanthipost

(video) – Εντυπωσίασε για ακόμη μία χρονιά το “Έθιμο της Καμήλας” στη Σταυρούπολη Ξάνθης

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ