xanthipost.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

(video) – 30 χρόνια μετάβασης από τις Υπηρεσίες Ιδρυματικής Φροντίδας στην Αποϊδρυματοποίηση – Ημερίδα του Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, η ημερίδα που πραγματοποίησε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης- Παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης στο ξενοδοχείο Elisso στις 18.00 μ.μ. με θέμα: «30 χρόνια μετάβασης από τις Υπηρεσίες Ιδρυματικής Φροντίδας στην Αποϊδρυματοποίηση».

Η Ημερίδα ξεκίνησε με το καλωσόρισμα της Προέδρου Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ. κ. Αναστασίας Τζαμπαζλή και τον χαιρετισμό από τον Εκπρόσωπο του Πρωθυπουργού κ. Γεώργιο Σταμάτη.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί του Μητροπολίτη Ξάνθης Κ.Κ. Παντελεήμων,  του εκπροσώπου του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης κ. Αντώνη Πασχάλη, του Αντιδήμαρχου Ξάνθης Μανώλη Φανουράκη και άλλων.

Ακολούθησε  η ομιλία του εισηγητή Καλοπίση Βασίλειου, Υπεύθυνου Λειτουργίας των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης του Συλλόγου «Το Πέταγμα» , Κοινωνικός επιχειρηματίας και συνιδρυτής της κοινωνικής επιχείρησης Puzzle, τοπικός συντονιστής του Διεθνούς Δικτύου Citizen Network και μέλος του ερευνητικού κέντρου Centre for Welfare Reform, τοπικός συντονιστής του Εθνικού προγράμματος αποϊδρυματοποίησης και πρώιμης παρέμβασης στην Ελλάδα του EASPD, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με θέμα με θέμα : «Η Αποϊδρυματοποίηση δεν αφορά τους άλλους, αφορά όλους μας»

Αμέσως μετά ακολούθησε η ομιλία του εισηγητή Μπάρμπα Γεώργιο, Διατελέσαντος Επίκουρου Καθηγητή Ειδικής Εκπαίδευσης Α.Π.Θ. Εισήγηση με θέμα : «Κοινωνικές σχέσεις και ζωή μέσα στην κοινωνία, το κορυφαίο στοίχημα των ιδρυμάτων»

Την εκδήλωση χαιρέτισε  και ο  Υπεύθυνος  του Παραρτήματος και Μέλος του Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Α.Μ.Θ. κ. Κλεομένης Ψωμακέλης.

Αμέσως μετά οι παρευρισκόμενοι μεταφέρθηκαν στον προαύλιο χώρο του ψυχολογικού κέντρου όπου ακολούθησε συνεστίαση με φαγητό και μουσική.

Related posts

Ξάνθη : Πλήρωμα του ΕΚΑΒ δέχθηκε επίθεση από μία γυναίκα και έναν άνδρα  Ρομά !

xanthipost

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα!

xanthipost

(video) – Ξάνθη : Άσκηση ετοιμότητας πυρκαγιάς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ