xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξάνθη – Βαθιά θλίψη – Στη γειτονιά των Αγγέλων η εκπαιδευτικός Βάσω Γεωργιάδου

Μια ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή εκπαιδευτικός στην Ξάνθη, η Βάσω Γεωργιάδου, έφυγε μετά από πολύχρονη πάλη με τον καρκίνο, σκορπώντας τη θλίψη στην τοπική κοινωνία

Η ΕΛΜΕ Ξάνθης σε ανακοίνωση της αναφέρει: 

«Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της φίλης μας, συναδέλφισσας, αγωνίστριας Βάσως Γεωργιάδου μετά από πολύχρονη πάλη με τον καρκίνο.

Αυτό το νέο δε θέλουμε να το πιστέψουμε.

Δε μπορούμε ακόμη να βάλουμε σε λόγια τη θλίψη μας και μας είναι αδιανόητο ότι χρειάζεται να γράψουμε συλλυπητήριο για τη Βάσω…

Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις μας είναι κοντά στις κόρες της και τον άνδρα της. Πενθούμε μαζί τους. Όταν η θλίψη καταλαγιάσει, θα τιμήσουμε τη μνήμη της με τον τρόπο που της αρμόζει». 

Τομεακή Επιτροπή Ξάνθης του ΚΚΕ:

Με βαθιά θλίψη και σεβασμό αποχαιρετούμε τη σ. Βάσω Γεωργιάδου που έφυγε μετά από μια πολύχρονη πάλη με τον καρκίνο

Οργανωμένη στην ΚΝΕ στα φοιτητικά της χρόνια στο Τμήμα Ιστορίας της Φιλοσοφικής Σχολής της Κρήτης, τα τελευταία χρόνια έδωσε τη μάχη στο πλευρό του Κόμματος από διάφορα μετερίζια. Ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης το 2019, ως υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών στην ΕΛΜΕ Ξάνθης, όπου διετέλεσε και ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά κυρίως με το παράδειγμα της ταξικής αγωνίστριας εκπαιδευτικού, που ήταν μόνιμή της έγνοια πώς οι μαθητές της θα γνωρίσουν την ιστορική αλήθεια, πώς κανείς μαθητής δε θα μείνει πίσω.  Πάντα θα έχουμε στο νου μας τους ιστορικούς περιπάτους που διοργάνωσε με τους μαθητές της στα χνάρια των αγώνων καπνεργατών του Μεσοπολέμου στην Ξάνθη και την συμμετοχή της στην πραγματοποίηση λαϊκού φροντιστηρίου σε μαθητές.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις κόρες και τον άντρα της.

Related posts

Ξάνθη : Πλήρωμα του ΕΚΑΒ δέχθηκε επίθεση από μία γυναίκα και έναν άνδρα  Ρομά !

xanthipost

Πετιμέζι όπως παλιά στην Ξάνθη, με τον σπόρο που διαφύλαξε μια 90χρονη από τα Κομνηνά

xanthipost

 Το νέο  Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Ν. Ξάνθης

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ