Η διάνοιξη του κάθετου άξονα Rudozem – Ξάνθη στο επίκεντρο των συζητήσεων της άτυπης σύσκεψης με τους τοπικούς φορείς
Στο Rudozem της Βουλγαρίας βρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Tσεπέλης μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ξάνθης κ. Ιπποκράτη Kαμαρίδη, προσκεκλημένοι του Δημάρχου της περιοχής Rumen Pechlivanof , επί τη ευκαιρία της τοπικής εορτής της πόλεως.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην περιοχή, συμμετείχαν σε μία άτυπη σύσκεψη που είχε ως θέμα το χρονοδιάγραμμα της περάτωσης του έργου της διάνοιξης του κάθετου άξονα Rudozem – Ξάνθη
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι Δήμαρχοι της νότιας περιφέρειας Smolian, ένας εκ των τεσσάρων βουλευτών της περιοχής, ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου, ” εκπρόσωπος των καθηγητών του πανεπιστημίου Smolian και κομματικοί εκπρόσωποι και παράγοντες.

Πόρισμα της άτυπης σύσκεψης : Το έργο της διάνοιξης θα πρέπει να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα
Από την βουλγαρική πλευρά το έργο έχει ολοκληρωθεί έως και τα σύνορα με την Ελλάδα και αναμένεται η περιφερειακή οδός της πόλης του Rudozem η οποία θα ενωθεί με τον κάθετο άξονα.
Να σημειωθεί τέλος ότι στην Ελληνική πλευρά υπολείπονται προς ολοκλήρωση αρκετά τμήματα του δρόμου από το Δημάριο έως και τα σύνορα.




