xanthipost.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Συνελήφθησαν 2 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στη χώρα 15 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθησαν Δευτέρα (15-8-2022), σε περιοχές της Ροδόπης και του Έβρου, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί στην επαρχιακή οδό Κάλχα – Ροδίτη,  αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, συνέλαβαν τον έναν δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο οδηγός – διακινητής προηγουμένως δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, χωρίς να τα καταφέρει καθόσον ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, αντιστεκόμενος στη σύλληψη.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέριστην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού συνέλαβαν τον δεύτερο δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου), μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την  προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης και Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Related posts

Έβρος – Συνελήφθησαν 3 άτομα – Έκλεψαν σιδηροδρομικές ράγες και σιδηροδρομικούς πασσάλους

xanthipost

Ξάνθη – διακινητής συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο – Από  τη σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν έξι άτομα

xanthipost

Ροδόπη – Αφαιρέσαν από τον τραπεζικό του λογαριασμό 7.115 ευρώ – Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ