xanthipost.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Γιορτή Χωριάτικης πίτας στη Σταυρούπολη την Παρασκευή 26 Αυγούστου  – Δωρεάν μετακίνηση  

Μετά από την παύση δύο ετών, φέτος διοργανώνεται και πάλι «Η Γιορτή Χωριάτικης Πίτας» στη Σταυρούπολη Ξάνθης. Όσοι βρεθούν στην πλατεία της Σταυρούπολης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακές γεύσεις από χωριάτικες πίτες που παρασκευάζουν οι κυρίες του οικισμού, με τοπικά προϊόντα και πατροπαράδοτες συνταγές, να διασκεδάσουν με ζωντανή μουσική, διασκεδαστές για παιδιά και παραδοσιακούς χορούς.

Η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και ο Δήμος Ξάνθης μερίμνησαν ώστε να μετακινηθούν δωρεάν προς τη Σταυρούπολη όσοι συμπολίτες μας θέλουν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις της Γιορτής Χωριάτικης Πίτας στη Σταυρούπολη και δε διαθέτουν μεταφορικό μέσο.

Την Παρασκευή 26 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα θα αναχωρήσουν λεωφορεία έξω από τη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης, στην Κεντρική Πλατεία, εξασφαλίζοντας τη δωρεάν μετακίνηση προς τη Σταυρούπολη και μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων και από Σταυρούπολη προς Ξάνθη, για όσους το επιθυμούν να μεταβούν με αυτόν τον τρόπο στις εκδηλώσεις, ενημερώνει ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Ηλίας Ασκαρίδης.

Παρασκευή 26 Αυγούστου, ώρα 21.00

«12η Γιορτή Χωριάτικης Πίτας»

Συναυλία με τον Ματθαίο Γιαννούλη και την Αλεξία Χιώτη, με παράλληλη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων και διάθεση παραδοσιακής χωριάτικης πίτας φτιαγμένης από τις ντόπιες νοικοκυρές. Η βραδιά θα ξεκινήσει με τον λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Γκίκα.

Να θυμίσουμε ότι και το  Σάββατο 27 Αυγούστου, ώρα 19.00 θα λάβει χώρα η «Η Γιορτή των Παιδιών»

Μια βραδιά για μικρούς και μεγάλους παρέα με τον μάγο Roger Frost, ζωγραφική προσώπου, μπαλονοκατασκευές, ζογκλερικά κόλπα, γιγάντιες σαπουνόφουσκες.

Related posts

(video) – Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας με 159 κατά και 141 υπέρ

xanthipost

Η εξοικείωση των μαθητών με την καθημερινή λειτουργία του Δήμου Ξάνθης, συνεχίζεται με επιτυχία

xanthipost

Ξάνθη : Στις φυλακές οδηγήθηκαν οι  τρεις Ρομά που  είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην περιοχή με πολλές ληστείες και απόπειρες κλοπών – Τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 5 ετών χωρίς αναστολή για τον καθένα !

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ