XanthiPost
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Απίστευτη προσωπική επίθεση Μελισσόπουλου σε Φανουράκη  με βαρείς χαρακτηρισμούς

Το κολυμβητήριο, αν και ανοιχτό … «άναψε φωτιές» στη  χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου!

Προ ημερησίας διάταξης ερώτημα έθεσε η παράταξη του κ. Μελισσόπουλου  για το κολυμβητήριο και τη νομιμότητα λειτουργίας των κτιριακών εγκαταστάσεων.  

Μανώλης Φανουράκης : Σταματήστε επιτέλους να αφήνετε υπονοούμενα, να πετάτε μελάνι και να προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια «ομιχλώδη» κατάσταση, επειδή δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το γεγονός ότι αυτή η δημοτική αρχή, αυτός ο δήμαρχος, άνοιξε το Δημοτικό Κολυμβητήριο

Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης κ.  Μανώλης Φανουράκης  έλαβε τον λόγο και ανέλυσε τα επιμέρους ζητήματα που έθεσε η δημοτική παράταξη «Ξάνθη για Όλους» και αφορούσαν την αίθουσα του Αρίωνα , την υπερχλωρίωση της πισίνας, τη σήμανση  που υπάρχει από τους συλλόγους για τις εγγραφές των μελών τους ενώ τόνισε πως «…ουδεμία παραχώρηση αίθουσας, γραφείου, αποθήκης κ.λ.π. έχει πραγματοποιηθεί σε Νομικό ή φυσικό Πρόσωπο. Συνεπώς λειτουργία γραφείων κολυμβητικών συλλόγων εντός του περιβάλλοντος χώρου του κολυμβητηρίου, όπως το εννοείται εσείς και το φωτογραφίζεται, δεν υφίσταται..»

Και πρόσθεσε:  «…Δυστυχώς εσείς νομίζετε ότι ο ρόλος σας είναι να υπονομεύετε να υποτιμάτε και να προκαλείτε εντυπώσεις. Να δημιουργείτε μια αναστάτωση για να κρύψετε άλλοτε τις προθέσεις σας, άλλοτε τη δυσαρέσκειά σας γιατί τα πράγματα δε γίνονται όπως εσείς νομίζετε ότι πρέπει άλλοτε γιατί δεν αντέχετε να βλέπετε ότι ο Τσέπελης τελικά ό,τι λέει το κάνει…».

Κουνάτε μόνο το δάχτυλο. Μέχρι εκεί φτάνετε. Κι εκεί θα μείνετε, κατέληξε ο κ. Φανουράκης .

Σάββας Μελισσόπουλος : Σήμερα έτσι ..αύριο όπως βρέξει – Τα έχετε χαμένα , δεν ξέρετε πραγματικά τι σας γίνεται !

Τον λόγο επί προσωπικού έλαβε ο κ. Μελισσόπουλος  και απευθυνόμενος στον κ. Φανουράκη διαμαρτυρήθηκε για το ύφος της τοποθέτησής του, ενώ  προηγήθηκε  και μία αντιπαράθεση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπούτο,  ο οποίος δήλωσε προσβεβλημένος από την συμπεριφορά του κ. Μελισσόπουλου προς το πρόσωπό του.

Τέτοιες απαντήσεις θριαμβολογίας έπρεπε να μας δίνετε όταν ανακοινώνετε ένα νέο έργο, πρόσθεσε ο επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για Όλους» και τότε ο Δήμαρχος επενέβη και απευθυνόμενος στον κ. Μελισσόπουλο του είπε «πάλι θα εκτεθείτε».

Βαρείς χαρακτηρισμοί εναντίον Μανώλη Φανουράκη από Σάββα Μελισσόπουλο – «Κύμβαλον αλαλάζον και περιφερόμενος γυρολόγος»  – Δήμαρχος Ξάνθης : Δεν ανέχομαι από κανέναν προσωπικούς  χαρακτηρισμούς για κανένα!

Με βαρείς χαρακτηρισμούς  προς το πρόσωπο του κ. Φανουράκη ο κ. Μελισσόπουλος συνέχισε την τοποθέτησή του,   με τον Δήμαρχο Ξάνθης να λαμβάνει τον λόγο και να αντιδρά εντόνως για την προσωπική επίθεση του κ. Μελισσόπουλου προς τον κ. Φανουράκη και για τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν ενώ  συνέχισε αναλύοντας προς το σώμα το χρονοδιάγραμμα της δημοτικής αρχής με τα έργα που υλοποιούνται, που έχουν δρομολογηθεί και όσα θα ακολουθήσουν.

Ο Μανώλης Φανουράκης απαντά στο Σάββα Μελισσόπουλο  : Ευτυχώς για εμάς δεν τον είχαμε δάσκαλο – Με κάθε τρόπο δείχνει ότι συμπράττει  με όλο αυτό που ο ίδιος είχε πει ότι αποστρέφεται!

Απαντώντας ο κ. Φανουράκης , δήλωσε πως ο κ. Μελισσόπουλος  δείχνει την ανασφάλειά του για το αυτοδιοικητικό του μέλλον και ότι δυσκολεύεται πολύ, ενώ πρόσθεσε ότι  με κάθε τρόπο δείχνει ότι συμπράττει  με όλο αυτό που ο ίδιος είχε πει ότι αποστρέφεται.

«…Εμείς κύριε Μελισσόπουλε θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας αφού μας εξέλεξε ο ξανθιώτικος λαός. Να σκύβουμε στα προβλήματα και να δίνουμε λύσεις . Διότι όποιος δρα , φαίνεται. Τα θεωρητικά μαθήματα ως δάσκαλος της τοπικής αυτοδιοίκησης, κρατείστε τα για τον εαυτό σας ή για το facebook …» κατέληξε.  

Τέλος αξίζει να τονιστεί ότι ο κ. Μελισσόπουλος  ρώτησε ευθέως από που βιοπορίζεται ο κ. Φανουράκης  και ποια είναι η δουλειά που κάνει και ο κ. Φανουράκης  του απάντησε ότι ξεκίνησε να εργάζεται από νεαρή ηλικία, ότι ήταν ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ και μάλιστα τον παρέπεμψε στον κ. Σταυρακάρα να τον ενημερώσει για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που είχαν ως συνεταίροι.  Του τόνισε μάλιστα ότι γνωρίζει πολύ καλά  τη δραστηριότητά του ως επιχειρηματία στην εστίαση , όπου ακόμη δραστηριοποιείται, αφού πολλές φορές τον κερνούσε και τους καφέδες του .

Related posts

Δήμος Ξάνθης : Ανθρωπιστική βοήθεια για τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία

xanthipost

Έκκληση των 4  Μητροπόλεων της Θράκης για ανθρωπιστική βοήθεια στην Τουρκία!

xanthipost

Εθελοντική Αιμοδοσία : Ένα τριήμερο αιμοδοσίας σε Δήμο Νέστου και Αβδήρων –  Απολογισμός και ευχαριστίες

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ