xanthipost.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Τελωνείο Κήπων : Με κλεμμένο όχημα ανέπτυξε ταχύτητα και πέρασε από τον χώρο ελέγχου με κατεύθυνση την Τουρκία

Στη συνέχεια εισήλθε και πάλι στο σημείο, προκαλώντας φθορές στις μπάρες εισόδου – εξόδου – Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε στο ύψος του οικισμού Λουτρών

Ο συλληφθείς στερείτο άδειας ικανότητας οδήγησης και εγγράφων νόμιμης παραμονής στη χώρα ενώ για το αυτοκίνητο που οδηγούσε έχει δηλωθεί κλοπή την 7-9-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Ειδικότερα σύμφωνα με το επίσημο αστυνομικό δελτίο, συνελήφθη την 13-9-2022 το μεσημέρι ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου, απείθεια, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του νόμου περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα ο δράστης οδηγώντας  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, όπου δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών και αναπτύσσοντας ταχύτητα διήλθε από τον χώρο του ελέγχου με κατεύθυνση την Τουρκία, ενώ στη συνέχεια εισήλθε και πάλι στο σημείο, προκαλώντας φθορές στις μπάρες εισόδου – εξόδου.

Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε στο ύψος του οικισμού Λουτρών και αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον δράστη, για τον οποίο διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και εγγράφων νόμιμης παραμονής στη χώρα ενώ για το αυτοκίνητο που οδηγούσε έχει δηλωθεί κλοπή την 7-9-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Related posts

Ξάνθη: Πέντε συλλήψεις για οδήγηση χωρίς δίπλωμα το τελευταίο τετραήμερο – Συνολικά 12 συλλήψεις στην  ΑΜΘ

xanthipost

Ξάνθη : Μπήκε, έκλεψε και συνελήφθη – Κλοπή κινητού από οικία

xanthipost

Ξάνθη: Σύλληψη οδηγού που έσερνε σκύλο με αυτοκίνητο σε επαρχιακή οδό

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ