xanthipost.gr
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Αλεξανδρούπολη : Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης – Προσποιήθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και κατάφερε να αποσπάσει χρυσαφικά & τιμαλφή      

Πέρασαν χειροπέδες  στους τρεις δράστες που εξαπάτησαν  την ηλικιωμένη το μεσημέρι της Παρασκευής  και κατάφεραν να της αποσπάσουν  τα χρυσαφικά

Εξιχνιάσθηκε άμεσα ύστερα από επισταμένες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, απάτη σε βάρος ηλικιωμένης, που διαπράχθηκε χθες (23-9-2022) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη. Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απάτη.

Ειδικότερα,  οι δράστες μετέβησαν στην οικία της ηλικιωμένης, όπου ο ένας δράστης, προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ, εισήλθε στο σπίτι της και με το πρόσχημα να ενεργήσει έλεγχο στον πίνακα ρεύματος της, την έπεισε να συγκεντρώσει χρυσαφικά – τιμαλφή και να τα αποκρύψει σε άλλο μέρος της οικίας της.

 Στη συνέχεια και χωρίς να γίνει αντιληπτός αφαίρεσε τα χρυσαφικά – τιμαλφή, και τράπηκε σε φυγή μαζί με τους άλλους δύο συνεργούς του που τον ανέμεναν έξω από την οικία.

Στη κατοχή του ενός δράστη βρέθηκαν τα αφαιρεθέντα χρυσαφικά – τιμαλφή τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην παθούσα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Related posts

Έβρος – Συνελήφθησαν 3 άτομα – Έκλεψαν σιδηροδρομικές ράγες και σιδηροδρομικούς πασσάλους

xanthipost

Ξάνθη – διακινητής συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ αυτοκίνητο – Από  τη σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν έξι άτομα

xanthipost

Ροδόπη – Αφαιρέσαν από τον τραπεζικό του λογαριασμό 7.115 ευρώ – Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ