xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Ομόρφυνε και πρασίνισε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ξάνθης !

Χασάν Ογλού Φερτούν :  Σε μικρό χρονικό διάστημα η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης  έκανε το καλύτερο που μπορούσε για να «στολίσει» το κολυμβητήριο

Η εικόνα του κολυμβητηρίου άλλαξε  και όλοι όσοι το επισκέπτονται,  αντικρίζουν μία πλήρως ανακατασκευασμένη και άρτια εξοπλισμένη αθλητική εγκατάσταση

Το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ξάνθης προχώρησε σε εργασίες ευπρεπισμού του περιβάλλοντος χώρου του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ξάνθης και τοποθέτησε γκαζόν και δεντράκια στα παρτέρια.

Άλλαξε όψη όλος ο χώρος – Παρεμβάσεις ευπρεπισμού του περιβάλλοντος χάρου

Ο κ. Φερτούν αναφερόμενος στο άνοιγμα  του κολυμβητηρίου Ξάνθης  τόνισε μεταξύ άλλων  πως  ήταν ένα στοίχημα για τον Δήμαρχο Ξάνθης και τον συγχαίρει που το πίστεψε και μαζί του το πίστεψαν και όλοι οι  συνεργάτες του,  που στάθηκαν στο πλευρό του και στήριξαν την όλη προσπάθεια που είχε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα.  

Όπως δήλωσε στην κάμερα του xanthipost.gr ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ.. Φερτούν «…οι εργασίες συνεχίζονται και θα προσθέσουμε ακόμη περισσότερα δενδράκια στα παρτέρια και άλλο γκαζόν και σε μία εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί ο γενικότερος ευπρεπισμός του περιβάλλοντος χώρου του δημοτικού κολυμβητηρίου..»

Τέλος ο κ. Φερτούν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά και όλους τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Πρασίνου που εργάστηκαν αγόγγυστα για να και επιτευχθεί αυτό το όμορφο και θετικό αποτέλεσμα.

Related posts

Ξάνθη : Πλήρωμα του ΕΚΑΒ δέχθηκε επίθεση από μία γυναίκα και έναν άνδρα  Ρομά !

xanthipost

Γενισέα Ξάνθης : Συναυλία του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων

xanthipost

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ