Οι γονείς του αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του, επιδεικνύοντας εμπράκτως το μεγαλείο της ψυχής τους
Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος που παρασύρθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με το ποδήλατό του από συμβατικό όχημα της αστυνομίας, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος μαθητής νοσηλευόταν διασωληνωμένος, από την περασμένη Πέμπτη, όταν συνέβη το τροχαίο, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου».
Παρά το πένθος και την απέραντη θλίψη για την απώλεια του γιου τους, οι γονείς του αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά του, επιδεικνύοντας εμπράκτως το μεγαλείο της ψυχής τους. Η κηδεία του αναμένεται να γίνεται σήμερα.
Μαθήτρια ξέσπασε σε κλάματα για τον 16χρονο Μιχάλη που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο
Στο άγγελμα του θανάτου του 16χρονου, μαθητές του 2ου ΓΕΛ Σταυρούπολης -όπου φοιτούσε – πραγματοποίησαν σιωπηλή διαμαρτυρία έξω από το σχολείο. Κρατώντας πανό, πλακάτ και φορώντας μαύρα ρούχα, περπάτησαν σε δρόμους της περιοχής, ζητώντας οδική ασφάλεια και σωστή οδική συμπεριφορά από οδηγούς και πεζούς.
Το τροχαίο συνέβη νωρίς το απόγευμα της 22ας Σεπτεμβρίου, στη συμβολή των οδών Δενδροποτάμου και 28ης Οκτωβρίου, στα φανάρια των Αμπελοκήπων, ενώ οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος ερευνώνται από την Τροχαία Θεσσαλονίκης.
ΑΠΕ ΜΠΕ