xanthipost.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Θάσος: Τραυματίστηκε τουρίστρια κατά τη διάρκεια πεζοπορίας – Απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη από την Πυροσβεστική

 Δυσάρεστη  κατάληξη είχε ο περίπατος για μια τουρίστρια από τη Βουλγαρία το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 στην περιοχή της Γκιόλας στη Θάσο.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θάσου το οποίο κλήθηκε στην περιοχή, μαζί με το ΕΚΑΒ και απεγκλωβίστηκε μετά από μια μεγάλη επιχείρηση σε δύσβατο βραχώδες σημείο.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε από τους πυροσβέστες μέχρι τον δρόμο όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο και διακομίστηκε με κατάγματα στο Κέντρο Υγείας του Πρίνου.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Ολοκληρώθηκε μεταφορά τραυματισμένης γυναίκας και παράδοσή της στο ΕΚΑΒ, μετά από πτώση της σε δύσβατο σημείο, στην περιοχή Γκιόλα Θάσου. Επιχείρησαν 3 πυροσβέστες με 1 όχημα.

kavalapost.gr

Related posts

Νέα εξωτερικά ιατρεία Αγγειακών Υπερήχων θα λειτουργούν στο ΠΓΝΑ

xanthipost

Σοβαρό τροχαίο στην παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης – Καβάλας: Τρεις τραυματίες στο Νοσοκομείο

xanthipost

Β. Ελλάδα : Ο πρώτος Δήμος στην Ελλάδα που χορήγησε επίδομα 1.000 ευρώ για τη γέννηση κάθε παιδιού

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ