Παναγιώτης Αμβροσιάδης : Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου εθελοντές που εδώ και καιρό κάνουμε στοχοποιημένες διαφημίσεις της πόλης και τις στέλνουμε σε περιοχές της ευρωπαϊκής ένωσης
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Παναγιώτης Αμβροσιάδης, μέσω ανάρτησής του, ενημερώνει για τη νέα στοχοποιημένη διαφήμιση της Ξάνθης, αυτή τη φορά για τους συμπολίτες μας, ώστε να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα την όμορφη πόλη μας.
Το κάστρο του Φιλίππου Β’ (Καλύβα) αναδεικνύεται μέσα από δράσεις και στοχοποιημένες διαφημίσεις με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών στην περιοχή μας
https://www.facebook.com/1299677588/videos/1082438389137680Ειδικότερα ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Αμβροσιάδης αναφέρει :
Το Φρούριο βρίσκεται στην κορυφή του υψώματος Καλές (Κάστρο) σε υψόμετρο 627 μ., 4 χλμ. ΝΑ του εγκαταλειμμένου χωριού Καλύβα. Η θέση του είναι στρατηγική γιατί από αυτό ελέγχεται μεγάλο μέρος της κοιλάδας του Νέστου. Υπάρχει επίσης οπτική επαφή με άλλα φρούρια της παρανέστιας περιοχής. Κατασκευάστηκε από τον Φίλιππο Β΄της Μακεδονίας γύρω στο 340 π.Χ. στη θέση προϋπάρχουσας θρακικής εγκατάστασης της Πρώιμης Εποχής Σιδήρου (9ος-8ος αι.π.Χ.). Χρησιμοποιήθηκε από τον Φίλιππο Ε΄, τον Περσέα, τους Ρωμαίους και τον Ιουστινιανό.
Μία νέα στοχοποιημένη διαφήμιση της πόλης της Ξάνθης, αυτή τη φορά για τους συμπολίτες μας, ώστε να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα την όμορφη πόλη μας. Αναδεικνύουμε το κάστρο του Φιλίππου Β’ (Καλύβα). Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου εθελοντές που εδώ και καιρό κάνουμε στοχοποιημένες διαφημίσεις της πόλης και τις στέλνουμε σε περιοχές της ευρωπαΐκής ένωσης. Συνεχίζουμε όλοι μαζί με περισσότερη στόχευση για να μπορέσουμε να προσελκύσουμε περισσότερους ανθρώπους στην περιοχή μας.
Παναγιώτης Αμβροσιάδης