xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

Ημαθία: Ο τραγικός πατέρας  οδήγησε στην τελευταία της κατοικία την 15χρονη κόρη του που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Σε κρίσιμη κατάσταση η μητέρα και η 11χρονη αδελφή της

Πένθος στην Ημαθία για την αδικοχαμένη μαθήτρια την οποία αποχαιρέτησαν συγγενείς και φίλοι, ενώ η μητέρα της και η αδελφή της νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Σοκαρισμένοι είναι από χθες η οικογένεια της άτυχης 15χρονης που έχασε την ζωή της, χθες, σε τροχαίο δυστύχημα στον κεντρικό δρόμο της Παλαιόχωρας στην Ημαθία.

Την ίδια ώρα, στο Γενικό Νοσοκομείο “Ιπποκράτειο” της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται η 11χρονη που έχασε την αδελφή το βράδυ της Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα στην Παλαιοχώρα Ημαθίας. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της από το νοσοκομείο Βέροιας, όπου μεταφέρθηκε σε πρώτη φάση.

Η ανήλικη παρακολουθείται από ορθοπεδικούς και παιδοχειρουργούς, ενώ έχει υποβληθεί και σε χειρουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο παιδί φέρει κατάγματα στα πόδια και έχει τραύματα στο κεφάλι, ενώ υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις προκειμένου οι θεράποντες ιατροί να έχουν πλήρη ιατρική εικόνα για την ασθενή. Οι ίδιοι εκτιμούν πως η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή

Όλα έγιναν χθες το βράδυ όταν η μητέρα της 15χρονης, με τα δύο από τα τρία της παιδιά, γύριζαν σπίτι. Ένα αυτοκίνητο κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα τους παρέσυρε. Η 15χρονη σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η μητέρα της και η αδερφή της νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο θείος της άτυχης 15χρονης μιλάει στο newsit.gr, μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που συνέβη. “Ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα μέσα στο χωριό. Η μητέρα με τα δύο κοριτσάκια της πήγαιναν στο σπίτι τους, μάλλον δεν τους αντιλήφθηκε και τους χτύπησε. Η μητέρα με το άλλο το παιδί της είναι στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση. Η μητέρα συγκεκριμένα υποβλήθηκε σε χειρουργείο χθες και έκανε επιπλοκές” αναφέρει ο ίδιος.

Ο κ. Μαυρίδης, το έμαθε γύρω στις 9:30 όταν τον πήρε ο γιος του τηλέφωνο και αμέσως πήγε στο σημείο που έγινε το δυστύχημα. “Την ώρα που έφτασα εκεί ήταν μόνο το ένα κοριτσάκι που πέθανε ακαριαία. Η μητέρα με το άλλο το παιδί είχαν μεταφερθεί ήδη στο νοσοκομείο. Ήταν μεγάλο σοκ” λέει.

Ο οδηγός, όπως μεταφέρει στο newsit.gr ο θείος του άτυχου κοριτσιού “όταν τους χτύπησε, σηκώθηκε και έφυγε, αναζητείται, αλλά όλοι στο χωριό ξέρουμε ποιος είναι. Είναι από εδώ”. “Έχει μακρινή συγγένεια και με το κοριτσάκι και την οικογένεια του”

Στο newsit.gr μίλησε και ξαδέρφη της αδικοχαμένης 15χρονης: “Η ξαδελφούλα μου πήγαινε μαζί με τη μητέρα της και την μικρή της αδελφή σε ένα μαγαζί για να πάρουν κάτι που ήθελαν και αυτός με το αυτοκίνητο του έτρεχε τόσο πολύ που δεν μπόρεσε να σταματήσει και τις παρέσυρε. Λένε ότι ο οδηγός είχε πιει πολύ και έτρεχε με το αυτοκίνητο του. Τις παρέσυρε και εξαφανίστηκε. Τώρα κρύβεται κάπου για να μην τον πιάσουν. Αλλά θα τον βρουν. Όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι. Μάλιστα έχει μια μακρινή συγγένεια και με το κοριτσάκι και την οικογένεια του. Πραγματικά όλοι θέλουμε να βρεθεί και να πληρώσει για αυτή την καταστροφή που προκάλεσε μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Το κορίτσι μας το χάσαμε, αλλά και η μητέρα του είναι σοβαρά και φοβόμαστε μην πεθάνει και αυτή, αλλά και η μικρή αδελφή της έχει πολλά τραύματα. Θα τον βρει σίγουρα η αστυνομία και θα τιμωρηθεί για όλο αυτό το κακό, όσο και να κρύβεται».

makthes.gr

Related posts

Σοκ στην Πάτρα: Ακρωτηριάστηκε χέρι υπαλλήλου σε σούπερ μάρκετ – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

xanthipost

Ιωάννινα – Αστυνομικοί συνέλαβαν συνοδούς καθηγητές εκδρομής επειδή μαθητές βρέθηκαν με κάναβη

xanthipost

(video) – Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της για την Ολυμπιάδα του 2024 στο Παρίσι

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ