xanthipost.gr
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φωταγωγήθηκε ροζ το Κέντρο Υγείας Αβδήρων !

Μία κίνηση που σηματοδοτεί  την έναρξη του Μήνα Οκτωβρίου, του μήνα που είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού αλλά και στην υγεία κάθε γυναίκας

Μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού ο Οκτώβριος και το Κέντρο Υγείας Αβδήρων προχώρησε στη φωταγώγηση του κτιρίου του σε ροζ αποχρώσεις. Μία συμβολική κίνηση στην οποία συνέδραμαν ο κ. Ρόιδος Σπύρος που παραχώρησε τον  μηχανολογικό εξοπλισμό , η  Μαία κ.  Ιωάννα Αγγελίδου που διοργάνωσε την εκδήλωση  και ο  Οδοντίατρος κ.  Ιακωβίδης Στέργιος που αποτύπωσε την εκδήλωσε  αλλά και όλο το προσωπικό του ΚΥ Αβδήρων για την υποστήριξη και ευαισθητοποίηση στις δραστηριότητες του ΚΥ.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά

«….Συνεχίζοντας τις δραστηριότητες ευαισθητοποίησης του πληθυσμού, του ΚΥ Αβδήρων, για τον καρκίνο του μαστού, έγινε φωταγώγηση του κτηρίου.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ρόιδο Σπύρο για την ευγενική παραχώρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού, τη Μαία Ιωάννα Αγγελίδου για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και τον Οδοντίατρο μας Ιακωβίδη Στέργιο για τις υπέροχες φωτογραφίες όπως και όλο το προσωπικό του ΚΥ Αβδήρων για την υποστήριξη και ευαισθητοποίηση στις δραστηριότητες του ΚΥ.

 Οκτώβριος μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού!

 Ας θυμόμαστε όλοι μας η Μαστογραφία και η αυτοψηλάφηση μαστού η ασπίδα μας στον καρκίνο..»

Related posts

Μάκης Τζάτζος: «..Δεν νομιμοποιούμε μια διαδικασία που απειλεί τον ΑΟΞ..»

xanthipost

Άρση της υποχρέωσης χρήσης αντιολισθητικών αλυσίδων στο ορεινό δίκτυο της Ξάνθης

xanthipost

Σύλληψη πλανόδιου πωλητή για παρεμπόριο στο κέντρο της Ξάνθης

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ