xanthipost.gr
Life & Style ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Η Νίνα Μαζάνη ερμηνεύει  Γιώργο Χατζηνάσιο … και μας “ταξιδεύει” πίσω στον χρόνο !

Το «Μονά Ζυγά»  που το είχαμε  πρωτακούσει από την αισθαντική φωνή της Αλέκας Κανελλίδου, και  το «Καμία φορά» & το «Να παίζει το τρανζίστορ» της αξεπέραστης Μαρινέλλας, ερμήνευσε υπέροχα  και με το ταμπεραμέντο που την χαρακτηρίζει, η  δική μας Νίνα Μαζάνη  

Ένα Σαββατόβραδο γεμάτο μουσική, κέφι και τραγούδι, αφιερωμένο στον μοναδικό Γιώργο Χατζηνάσιο – Με τον Γιάννη Μπέζο στην εκπομπή του Ό,τι αγαπώ”

Ο Γιάννης Μπέζος υποδέχθηκε  τον Γιώργο Χατζηνάσιο σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη.

Μαζί του στο στούντιο, ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, τον συνοδεύουν με τη φωνή τους και τους απολαμβάνουμε σε αγαπημένα τραγούδια. Η Ντέμυ, ο Γιώργος Καραδήμος, η Νίνα Μαζάνη, ο Άγγελος Ανδριανός, η Βάλια Σωμαράκη, ο Φώτης Παπαζήσης, η Μαίρη Στεφανακίδη και η Εβελίνα Μεγαλοκονόμου, μας θύμισαν  κορυφαίες στιγμές ενός ιδιοφυούς μουσικού και μοναδικού ανθρώπου, η μουσική του οποίου μένει πάντα επίκαιρη και ζωντανή.

O Γιώργος Χατζηνάσιος κάθισε στο πιάνο του και μας χάρισε τα υπέροχα τραγούδια του, τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του, που όλοι έχουμε τραγουδήσει και αγαπήσει.

Σε ρόλο μαέστρου φυσικά, πλημμύρισε το στούντιο με νοσταλγικές μελωδίες και γνώριμες νότες, ταξιδεύοντάς μας σε αξέχαστα μουσικά μονοπάτια.

Related posts

(video) – Δήμος Ξάνθης : Συνεδρίαση με εντάσεις, εκνευρισμό και προσωπικές επιθέσεις – Το Ξανθιώτικο Καρναβάλι μονοπώλησε το ενδιαφέρον !

xanthipost

(video) – Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας με 159 κατά και 141 υπέρ

xanthipost

Η εξοικείωση των μαθητών με την καθημερινή λειτουργία του Δήμου Ξάνθης, συνεχίζεται με επιτυχία

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ