xanthipost.gr
ΚΟΣΜΟΣ

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που επτά όρκες επιτίθενται σε σκάφος – Κατάφεραν να το βυθίσουν μέσα σε 45 λεπτά

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που επτά όρκες επιτίθενται σε ένα ιστιοπλοϊκό στα ανοιχτά της Πορτογαλίας, με αποτέλεσμα 45 λεπτά αργότερα να έχει βυθιστεί.

Πλάνα από την 1η Νοεμβρίου δείχνουν τις όρκες να κάνουν κύκλους γύρω από το σκάφος και να το χτυπούν. Μέλος του πληρώματος είπε στην Daily Mail πως άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και συνειδητοποίησαν ότι τους είχαν περικυκλώσει

Τα τεράστια θηλαστικά συνέχισαν να χτυπούν το σκάφος μέχρι που άρχισε να ραγίζει. Το προσωπικό εξέπεμψε σήμα κινδύνου και συγκεντρώθηκε στην κορυφή του σκάφους, ώστε να προστατευτεί.

Λίγο αργότερα, διασώθηκαν από ένα σουηδικό σκάφος, που βρισκόταν κοντά, ενώ μια ομάδα έρευνας και διάσωσης από τον σταθμό Viana do Castelo Lifesaving έσπευσε στο σημείο.

«Πιστεύαμε ότι θα έπαιζαν λίγο και ίσως το σκάφος να μην είχε τόσο μεγάλη ζημιά. Αυτό πιστέψαμε… Γι’ αυτό δεν δώσαμε και σήμα άμεσα στον ασύρματο για βοήθεια στην αρχή, πιστεύαμε ότι θα είχε τελειώσει η κατάσταση και θα μπορούσαμε να εκτιμήσουμε τη ζημιά» είπε μέλος του πληρώματος. 

Οι άντρες είδαν το σκάφος να βυθίζεται, καθώς διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι Povoa de Varzim. Σημειώνεται ότι τον Αύγουστο, δύο βάρκες βυθίστηκαν από όρκες στις ακτές της Πορτογαλίας.

ethnos.gr

Related posts

Χιούστον Τέξας : Σωλήνας σε πισίνα ρούφηξε 8χρονη – Μετά από 13 ώρες προσπαθειών ανασύρθηκε νεκρό το άτυχο παιδί

xanthipost

(video) – Βαλτιμόρη: Κατέρρευσε η γέφυρα Key Bridge – Φόβοι για θύματα

xanthipost

Μακελειό στη Μόσχα: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση – Διαφεύγουν οι δράστες

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ