XanthiPost
HOT POST ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ

(video) -Κάλλιο γαϊδουρόδενε…  όμως για να δέσεις έναν γάιδαρο πρέπει (αν μη τι άλλο) να είσαι βέβαιος, πως βρίσκεται στην κατοχή σου!

Για παν ενδεχόμενο, η τριανδρία της… Λοχαγού Βόγδου, ήδη από τον Σεπτέμβριο του 22, προετοιμάζονταν να αναλάβει δράση με το γνωστό τρόπο: Μηνυτήρια αναφορά κατά συγκεκριμένων… υπευθύνων για το ζήτημα της φερόμενης υπεξαίρεσης χρημάτων από το Κέντρο Πρόνοιας του Δήμου, κατά την περίοδο της διοίκησης Δημαρχόπουλου.

Στην ουσία, η τριανδρία αναζητούσε όχι ενόχους, αλλά… θύματα, καθώς, κατά την προσφιλή της τακτική θα συντηρούσε στοχοποιημένους -όπως κάνει δηλαδή, τα τρία χρόνια που καταλαμβάνει δημοτικά έδρανα…

Ναι, είναι γεγονός ότι πέραν της διάθεσης μηδενισμού των πάντων, ο τρόπος που αντιλαμβάνεται την πολιτική της πορεία στα δημοτικά δρώμενα της περιοχής μας, περνά, εν πολλοίς, από το Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης.

Βέβαια, όταν τη συμφέρει – όταν δηλαδή κάποιος της ομάδας εγκαλείται (βλέπε: Γιώργο Χατζηθεοδώρου)- τότε… θυμάται ότι η ποινικοποίηση του πολιτικού βίου είναι μια χυδαιότητα στα όρια του φασισμού.

Αλλά επειδή οι ανωτέρω βολεύονται από το αφήγημα ότι ο φασισμός είναι ιδεολογία και όχι αντίληψη -όπως ισχύει, δηλαδή- συνεχίζουν αμέριμνοι να διαδραματίζουν τον θεσμικό τους ρόλο.

Ακόμα και ο πρόχειρος τρόπος με τον οποίο τον εκπληρώνει στα επιμέρους, αποδεικνύει ότι αυτό που την ενδιαφέρει είναι… να κάνει τη δουλειά της.

Έτσι, στις 29/9/ 2022 σ’ ένα χειρόγραφο και με περιεχόμενο γραμμένο στο πόδι, ζητά από τον προϊστάμενο Οικονομικών του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Ευάγγελο Τσακίρη να της παραδώσει «όλα εκείνα τα έγγραφα», όπως σημειώνει, προκειμένου να προβεί «σε όλες τις νόμιμες ενέργειες»…

Το «χαρτί», το πέταξε προχθές ο επικοινωνιακός της παρέας Πασχάλης Λύρατζης, στο φιλικό του μιντιακό περιβάλλον. Ότι, τι δηλαδή; Πάνω κάτω, σε στυλ Αμαλίας από το Παρά 5…. «Ε, ρε μηνύσεις που θα πέσουνε».

Αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα, το οποίο με μαθηματική ακρίβεια θα αντιμετώπιζε το, ούτως ή άλλως, «θεωρητικό σχήμα» στον Δήμο Ξάνθης, με δεδομένο, ότι πόσο μακριά να σε πάει το τσιτάτο… «όταν δεν υπάρχει επιχείρημα, ρίξε ένα πυροτέχνημα».

Η δικομανία, άλλωστε, είναι χαρακτηριστικό της φυλής μας.

Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, η ιδιαίτερη μανία, που την έχει καταλάβει, εκτός από γραφική είναι και αναποτελεσματική.

Γιατί, μπορεί να μην το έχει πάρει ακόμα μυρωδιά, αλλά, για να δέσεις έναν γάιδαρο πρέπει (αν μη τι άλλο) να είσαι βέβαιος, πως βρίσκεται στην κατοχή σου…

Related posts

(video-Φωτο) -Σταυροχώρι  Ξάνθης : Το καζάνι άναψε και  το παραδοσιακό γλέντι στήθηκε ενώ έρεε… το τσίπουρο !

xanthipost

(video) -Ηλίας Ασκαρίδης : Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει και επίσημα η εορταστική περίοδος στην Ξάνθη !

xanthipost

Μανώλης Φανουράκης : «Τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι» – Τα Τρίκαλα «ψωμοτύρι» και η μικροφωνική !

xanthipost

Απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Αρέσει σε %d bloggers: