xanthipost.gr
ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μας αποχαιρετά  το φθινόπωρο.. έρχεται χειμώνας από το απόγευμα της Κυριακής!

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση – Οι αραιές νεφώσεις βαθμιαία θα πυκνώσουν και από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές – Χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά

Πιο συγκριμένα στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη η Κυριακή θα ξεκινήσει με αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από αργά το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-11-2022

Στη δυτική χώρα λίγες παροδικές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, οι οποίες πιθανώς να έιναι κατά τόπους ισχυρές στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα Δωδεκάνησα νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 15 με 16 βαθμούς στα δυτικά, τους 11 με 13 βαθμούς στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του νοτίου Αιγαίου.

emy.gr

Related posts

Φεστιβάλ Μουσικών Σχολείων : Το αναλυτικό πρόγραμμα  των εκδηλώσεων σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου

xanthipost

(video) – Φεστιβάλ «Ξάνθη-Πόλις Ονείρων Μουσικών Σχολείων» – Επίσημη έναρξη της μεγάλης γιορτής της μουσικής  το απόγευμα της Τετάρτης!

xanthipost

Ξάνθη: Διακοπή υδροδότησης την Πέμπτη 25-04-2024 λόγω προγραμματισμένων εργασιών αντικατάστασης δικτύου ύδρευση!

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ