xanthipost.gr
ΕΛΛΑΔΑ

 Θεσσαλονίκη: Αιματηρή καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη –  Σφαίρα στο κεφάλι δέχθηκε ο 16χρονος

Ο ανήλικος νοσηλεύεται στην εντατική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μετά από πολύωρη επέμβαση – Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος Ρομά χειρουργήθηκε στο κεφάλι καθώς έφερε τραύμα από πυροβολισμούς που έπεσαν στο σημείο του συμβάντος

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση ο 16χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα της Δευτέρας (5/12) προκάλεσε αστυνομική καταδίωξη γιατί έφυγε από βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει τα καύσιμα που έβαλε.

Ο νεαρός  ανήλικος πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηριού, περίπου στη 1:00 και αφού έβαλε καύσιμα έφυγε δίχως να πληρώσει. Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και το όχημα εντοπίστηκε από το περιπολικό στη Συμμαχική Οδό.

Καθώς έφτασε στη Συμμαχική οδό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιχείρησε να εμβολίσει περιπολικό, ενώ στην προσπάθειά τους οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν, έριξαν πυρά.

Τελικά, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε σε τοιχίο και ακινητοποιήθηκε.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τις συνθήκες υπό τις οποίες πυροβόλησαν οι αστυνομικοί και τραυματίστηκε ο ανήλικος οδηγός.

ieidiseis.gr

Related posts

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς ο Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάστασή του κρίνεται  κρίσιμη!

xanthipost

Πάτρα  : Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του

xanthipost

Κυψέλη: Αδερφός μαθητή μαχαίρωσε τον διευθυντή του σχολείου

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ