XanthiPost
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Ανδρέας Σπυρόπουλος από Ξάνθη : Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη των εκλογών κάνοντας το ΠΑΣΟΚ ξανά πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων  

 Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη είναι αξιόλογες προσωπικότητες, από τον χώρο της κοινωνίας, της αυτοδιοίκησης , άνθρωποι που έχουν μία μακρά πορεία στην παράταξη αλλά και άνθρωποι της νεότερης γενιάς 

Στην Ξάνθη βρέθηκε το απόγευμα της Τέταρτης  ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Επισκέφτηκε, συνοδευόμενος από  το κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής,   το Νοσοκομείο Ξάνθης  όπου και είχε συναντήσεις με τη διοικήτρια,  τους γιατρούς και το υγειονομικό προσωπικό . Συζήτησαν για το βάρος της πανδημίας που σήκωσαν οι εργαζόμενοι, τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και το αύριο του Ε.Σ.Υ. Αμέσως μετά ο κ. Σπυρόπουλος επισκέφτηκε την αγορά της Ξάνθης και  συνομίλησε με τους επαγγελματίες, άκουσε  τους προβληματισμούς τους για το αύριο και την ακρίβεια  καθώς και την ενεργειακή κρίση που μαστίζει τα νοικοκυριά. 

Στις 8.30 σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης ο Γραμματέας της Κ.Π.Ε του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη τύπου

Ο κ.  Σπυρόπουλος τόνισε στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, πως η κυβέρνηση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ ευθύνονται για την ενεργειακή εξάρτηση της χώρας μας από το φυσικό αέριο. «…Ήταν στρατηγική κίνησή τους να φύγουμε από τον λιγνίτη και να πάμε στο φυσικό αέριο..» δήλωσε ενώ παράλληλα επεσήμανε πως η κυβέρνηση επίλεξε να παίρνει από τον κρατικό προϋπολογισμό και να τα δίνει σε εταιρείες παραγωγής  ενέργειας και έτσι να επιδοτεί τα υπερκέρδη των λίγων και των ισχυρών.

Ο κ. Σπυρόπουλος υπογράμμισε ότι είναι περισσότερο αναγκαίο από  ποτέ να πιστέψει ο ελληνικός λαός ότι υπάρχει μία άλλη πρόταση και αυτήν την προσφέρουμε εμείς που θα δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στον ελληνικό λαό

«… Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη των εκλογών κάνοντας το ΠΑΣΟΚ ξανά πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων ..»

Όπως υποστήριξε «….Έχουμε καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης , την σοσιαλδημοκρατική πρότασή μας για την επόμενη μέρα του τόπου γιατί πιστευτούμε ότι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη απέτυχε παταγωδώς στη διαχείριση όλων των κρίσεων με αποκορύφωμα την ακρίβεια , την ενέργεια και φυσικά τώρα και τη διαχείριση των κόκκινων δανείων και του ιδιωτικού χρέους ..»

Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη είναι αξιόλογες προσωπικότητες, από τον χώρο της κοινωνίας, της αυτοδιοίκητης , άνθρωποι που έχουν μία μακρά πορεία στην παράταξη αλλά και άνθρωποι της νεότερης γενιάς, πρόσθεσε ο κ. Σπυρόπουλος και   ενημέρωσε πως  η επιτροπή κάνει την τελική αξιολόγηση και «… σε λίγες ημέρες θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε το ψηφοδέλτιο το οποίο θα δώσει τη μάχη των εθνικών Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη των εκλογών κάνοντας το ΠΑΣΟΚ ξανά πρωταγωνιστή των πολιτικών εξελίξεων .

Είμαι σίγουρος ότι πραγματικά θα δούμε ένα αποτέλεσμα που θα σας εκπλήξει όλους θετικά..», κατέληξε.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Σπυρόπουλος

Γεννήθηκε στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας το 1986. Αφού τελείωσε το Λύκειο Παραμυθιάς σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Μηχανολόγος Μηχανικός – Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης.

Τα χρόνια που σπούδαζε στην Ξάνθη δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στην ΠΑΣΠ στην οποία διετέλεσε 2 χρόνια γραμματέας και 3 χρόνια εκπρόσωπος στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου.

Το 2010 ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Αθήνα.

Παράλληλα, συνέχισε τις σπουδές του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ολοκληρώνοντας το μεταπτυχιακό του στην σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Το Μάρτιο του 2013, εκλέχθηκε δεύτερος στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ όπως και το 2015. Στη συνέχεια εκλέχθηκε πρώτος ως μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κινήματος και έπειτα ορίστηκε υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων. Το 2014 ίδρυσε με συνεργάτη του, τεχνική εταιρία στην Αθήνα, διατηρώντας μέχρι και σήμερα ένα πρωτοπόρο δίκτυο μηχανικών σε ολόκληρη την Ελλάδα. Από το 2015 συμμετέχει σε όλα τα κεντρικά όργανα του Κινήματος.

Στο 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής εξελέγη πρώτος σε ψήφους στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και στην πρώτη συνεδρίαση του οργάνου εκλέχθηκε Γραμματέας με ποσοστό 88%.

Related posts

(video) – Παρελθόν πλέον αποτελεί η μεταλλική κατασκευή πάνω από το σιντριβάνι στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης

xanthipost

(video) – Σύσκεψη φορέων για το νοσοκομείο ..χωρίς να κληθεί η Διοίκηση του ΓΝΞ

xanthipost

(video) – Το ζεϊμπέκικο του Δημάρχου Ξάνθης στην κοπή της πίτας του Σωματείου Κουρέων Κομμωτών Ξάνθης

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ