Η επίσημη δοξολογία για την υποδοχή του νέου έτους πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 01 Ιανουαρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Της του Θεού Σοφίας χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονος.
Στη δοξολογία μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο βουλευτής Ξάνθης της ΝΔ Σπύρος Τσιλιγγίρης , ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Κουρτίδης , ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Μετά το πέρας της Δοξολογίας πραγματοποιήθηκε μια λιτή εκδήλωση για τον Ερχομό του Νέου Έτους στην Αίθουσα Συσκέψεων της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης.
Αξίζει να τονιστεί ότι αμέσως μετά ο βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης βρέθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και είχε τη χαρά να δώσει τις ευχές του από κοντά στα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης και να τους συγχαρεί για το έργο τους.