xanthipost.gr
HOT POST ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ

Αυτή είναι η ΝΕΑ Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ τους Πολίτες για την Ξάνθη που οραματίζονται; 

“Συγγνώμη, λάθος” – Το BBC ζητά συγγνώμη για σεξιστικό τίτλο –  Στην Ξάνθη επικεφαλής δημοτικής παράταξης ανέβασε προκλητικότατη ανάρτηση και δεν «άνοιξε ρουθούνι»  !

 «Η Τζασίντα Άρντερν παραιτείται: Μπορούν πράγματι οι γυναίκες να τα έχουν όλα;», έγραψε στα social media το Μέσο . Έπειτα από κατηγορίες για σεξισμό, το BBC παραδέχθηκε ότι ο τίτλος είδησης αναφορικά με την παραίτηση της πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας, Τζασίντα Άρντερν, ήταν «ακατάλληλος».

Η φράση προκάλεσε σάλο σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να κάνουν λόγο για σεξισμό. «Γρήγορα αναγνωρίσαμε ότι ο αρχικός τίτλος δεν ήταν κατάλληλος και τον αλλάξαμε. Διαγράψαμε επίσης το σχετικό tweet» με το άρθρο, ανέφερε ένας εκπρόσωπος του BBC στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης ανέβασε προκλητικότατη ανάρτηση και δεν άνοιξε ρουθούνι!

Κάνοντας έναν συνειρμό με ανάρτηση επικεφαλής  δημοτικής παράταξης στην Ξάνθη, ο καθένας κατανοεί το πόσο  «βαρύ»  ήταν το σχόλιο του συγκεκριμένου αυτοδιοικητικού που πέρασε στα ψιλά γράμματα και πόσο σημαντικό είναι να προσέχουν όσοι βρίσκονται στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου τα όσα αναρτούν στο διαδίκτυο.

Με άκρως προσβλητική και ειρωνική διάθεση ο συγκεκριμένος κύριος που επιθυμεί να έχει και στα χέρια του δύναμη και  εξουσία , αφήνει ασαφή μεν βαριά και προσβλητικά δε  υπονοούμενα για το γυναικείο φύλο, χρησιμοποιώντας τον τίτλο θεατρικής παράστασης, για να θολώσει και τα νερά.

Το  BBC ζητά συγγνώμη και ο κ. Λύρατζης που επιθυμεί να  χτίσει μια ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ , κατά την προσφιλή του τακτική, απλά σφυρίζει κλέφτικα.  Εμμένει στις απόψεις του ή περιμένει απλά να ξεχαστεί το απαράδεκτο σχόλιό του με τον καιρό; Μάλλον και τα δυο !

Αυτή  είναι η ΝΕΑ Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ τους Πολίτες για την Ξάνθη που οραματίζονται ; 

Και να σκεφτεί κανείς ότι συνοδοιπόροι του είναι οι λεγόμενοι Προοδευτικοί – Αριστεροί(;) του χώρου.  Οι οποίοι επίσης δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το θέμα (τουλάχιστον δημοσίως – solt out)  γιατί μάλλον θέλουν να το κουκουλώσουν και να «θαφτεί»  με το πέρασμα του χρόνου.

Αυτή  είναι η ΝΕΑ Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ  τους Πολίτες για την Ξάνθη που οραματίζονται ;  Τρεις (Τέσσερις;)  σε πακέτο ενός.. Συμφέρει ;

Σεξισμός ονομάζεται κάθε έκφραση (πράξη, λέξη, εικόνα, χειρονομία), η οποία βασίζεται στην ιδέα ότι κάποια άτομα, πιο συχνά γυναίκες, είναι κατώτερα από άλλα, εξαιτίας του φύλου τους.

Related posts

Νέα μόδα στην Ξάνθη: Μηνύματα πάνω σε αυτοκίνητα και μπλούζες  μέσω των οποίων εκφράζουν  τις απόψεις τους!

xanthipost

“ Η ενδοοικογενειακή βία ενώπιον του Δικαστηρίου του Στρασβούργου” – Εκδήλωση από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης

xanthipost

Προσλήψεις στον Δήμο Ξάνθης για την κάλυψη εποχικών αναγκών του Τμήματος Πρασίνου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ