xanthipost.gr
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΑΜΘ : Σε ποια σημεία του οδικού δικτύου  χρειάζονται αλυσίδες –  Αναγκαία η χρήση τους σε Άνω  Καρυόφυτο  & Λειβαδίτη  

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται, λόγω χιονόπτωσης ή αυξημένης ροής υδάτων, η κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλές περιοχές της Περιφέρειας ΑΜΘ

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έχει ως ακολούθως:

Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης:

Στη δημοτική οδό Άνω Καρυόφυτου – Λειβαδίτη – Δασικού Χωριού , από το 2ο χλμ. έως το Δασικό Χωριό, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Περιφερειακή Ενότητα Δράμας:

Στην επαρχιακή οδό Δράμας – Σιδηρόνερου, από το 23ο χλμ. του οικισμού Λιβαδερού έως το 42ο χλμ. του οικισμού Σιδηρόνερου, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης:

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων, στην ιρλανδική διάβαση Μωσαϊκού. 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συστήνει στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας, ενώ παράλληλα στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. « hellenicpolice.gr », υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα – διακοπές κυκλοφορίας – χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

Related posts

Το μεσημέρι στους Φιλίππους η κηδεία της 22χρονης φοιτήτριας

xanthipost

Τραυματίστηκε μαθητής από πτώση σοβάδων στο Γυμνάσιο Σουφλίου

xanthipost

Καβάλα: Επείγουσα έκκληση για αιμοπετάλια για τον Κώστα Απαζίδη

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ