Ανακοινώθηκε η σύνθεση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝ.ΑΛ στην Ξάνθη για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές – Ποιοι θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο στην ΠΕ Ξάνθης
Σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ανακοινώθηκε η σύνθεση των ψηφοδελτίων για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν εντός του 2023.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ θα απαρτίζεται από τους (κατ’ αλφαβητική σειρά):
- Βουρβουκέλη Οδυσσέα
- Καραλίδη Φώτη
- Μπαράν Μπουρχάν
- Ντελί Ιμπραήμ Μπερρίν
- Παρχαρίδου Έρση
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝ.ΑΛ «… Η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ είναι γεγονός. Η επιστροφή της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης σε ρόλο πρωταγωνιστή, ως η μόνη εγγυήτρια δύναμη εθνικής ενότητας, προόδου και θεσμικής σταθερότητας είναι το ζητούμενο…»
