xanthipost.gr
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

(video) – Η Democritus Racing Team powered by RODOPI παρουσιάζει  το νέο της ηλεκτρικό μονοθέσιο!

Η αγωνιστική ομάδα του ΔΠΘ , την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 17.00μ.μ. στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης θα παρουσιάσει τα σχέδια  για το νέο ηλεκτρικό μονοθέσιο

Η Democritus Racing Team powered by RODOPI ξεκινά δυναμικά την αγωνιστική χρονιά με την παρουσίαση των σχεδίων του δεύτερου ηλεκτρικού μονοθεσίου της! Η αγωνιστική ομάδα του ΔΠΘ  μετά από 6 χρόνια στο χώρο του Formula Student, προχωρά δυναμικά στο χώρο της ηλεκτροκίνησης στοχεύοντας σε μεγαλύτερες επιτυχίες στην φετινή αγωνιστική χρονιά.

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 17.00 η ομάδα θα παρουσιάσει τον σχεδιασμό του νέου της μονοθέσιου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης.

Πρόκειται για το πρώτο event της χρονιάς για την ομάδα, που σηματοδοτεί την έναρξη της κατασκευαστικής περιόδου του νέου ηλεκτρικού αγωνιστικού μονοθέσιου.

Γνωρίστε τα μέλη της ομάδας, τους ανθρώπους από τον ακαδημαϊκό χώρο και τους χορηγούς που μας στηρίζουν διαρκώς!

Κρατήστε την θέση σας στο link: https://fienta.com/drt-designs-showcase-event-2022-23-season

Related posts

Σέλερο Ξάνθης – Νεότερη ενημέρωση για τροχαίο : Ο διακινητής συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαινε ζευγάρι γύρω στα 70 κάτοικοι Ξάνθης!

xanthipost

Ο Νάσος έφυγε νωρίς για το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα– Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης : “..Θα χορεύουμε στον ρυθμό σου και θα καμαρώνεις από ψηλά…Καλή αντάμωση Νάσο…”

xanthipost

Την Ξάνθη επισκέφτηκε η Συντονίστρια του Γραφείου Πρωθυπουργού Έλενα Σώκου

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ