xanthipost.gr
ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σταυρούπολη Ξάνθης : Ο ΤΡΟΜΑΡΑΣ .. ξετρέλανε τους μικρούς φίλους του …  σε ένα υπέροχο διαδραστικό θεατρικό ταξίδι !

Ταξίδι στην λογοτεχνία και στη μαγεία του θεάτρου , με τα φτερά του θεατρικού εργαστηρίου Ανατολικά του Νέστου – Μια υπέροχη πρωτοβουλία του  Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρούπολης ΟΡΦΕΑΣ

«Ο ΤΡΟΜΑΡΑΣ», το διήγημα του Γεωργιου Βιζυηνου, φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου στη μικρή σκηνή που στήθηκε στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Σταυρούπολης.

Παιδιά από όλους τους οικισμούς της ΔΕ Σταυρούπολης «αγκάλιασαν» και συμμετείχαν σε ένα διαδραστικό ταξίδι στην λογοτεχνία, με τα φτερά του θεατρικού εργαστηρίου Ανατολικά του Νέστου.

Οι ταλαντούχοι πρωταγωνιστές, Ευγενία Πανταζόγλου, Πολυξένη Καρακατσάνη, Βασίλης Λειβαδίτης και Δημήτρης Δεδεμάνης, έμαθαν στους μικρούς θεατές πως να βοηθήσουν τον Τρομάρα στις περιπέτειες του και τους δίδαξαν πως στη ζωή  η εξυπνάδα μπορεί και νικάει τη δύναμη!!!

Με προσήλωση, συγκίνηση και ενθουσιασμό δέχτηκαν όσοι παρευρέθηκαν στην παράσταση, αυτό το δώρο γνώσης κι εμπειρίας που προσέφερε, με δωρεάν είσοδο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρούπολης ΟΡΦΕΑΣ, γεγονός που δέσμευσε το ΔΣ για τη διοργάνωση και άλλων παρόμοιων δράσεων στο προσεχές διάστημα.

Related posts

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις στο Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Δροσερού

xanthipost

Σέλερο Ξάνθης – Νεότερη ενημέρωση για τροχαίο : Ο διακινητής συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ στο οποίο επέβαινε ζευγάρι γύρω στα 70 κάτοικοι Ξάνθης!

xanthipost

Ο Νάσος έφυγε νωρίς για το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα– Σύλλογος Ποντίων Ξάνθης : “..Θα χορεύουμε στον ρυθμό σου και θα καμαρώνεις από ψηλά…Καλή αντάμωση Νάσο…”

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ