XanthiPost
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(video) – Αντιδράσεις για το πρόγραμμα των ΘΛΕ – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2023

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο Αντιδήμαρχος Μανώλης Φανουράκης, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, με αφορμή τις αντιδράσεις με το πρόγραμμα των ΘΛΕ – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2023, οι οποίες, όπως τόνισε υποκινήθηκαν από τον Σάββα Μελισσόπουλο για μικροπολιτικούς λόγους.

Ο κ. Φανουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Ζούμε ένα θέατρο του παράλογου… νον στοπ. Η ανοησία και ο μηδενισμός έχουν γίνει καλές φιλενάδες και περιφέρονται ξέγνοιαστα πετώντας τακτικά… παπάντζες τις οποίες βαπτίζουν «πολιτικές πράξεις»… τελευταία και… ρόλος της αντιπολίτευσης» και πρόσθεσε:

«Εκλογές δεν πρόκειται να κερδίσετε, αλλά έναν ρόλο σε κάποιο πάνελ πρωινομεσημερινάδικο –τώρα μάλιστα κε Μελισσόπουλε που όπως αποδείχτηκε εσείς και η παρέα σας έχετε και τα μέσα σε τέτοιου τύπου Μέσα- τον έχετε στο τσεπάκι σας… Άντε και σε καλή μεριά».

Ο αντιδήμαρχος έκανε λόγο για διαδοχικά ατοπήματα του εν δυνάμει επικεφαλής των τριών παρατάξεων επισημαίνοντας ότι η φασαρία που προκλήθηκε ήταν συνειδητή:

«Θέλατε να υποβιβάσετε την ίδια τη διοργάνωση. Άρα, όταν μιλάτε εν χορώ ότι η δημοτική αρχή μειώνει τον θεσμό, όσοι σας ακούνε πρέπει να ξέρουν ότι εκείνη την ώρα απλώς… κοιτάτε στον καθρέφτη σας.

Δεν είστε απλώς μηδενιστές, έχετε «πιάσει κέντρο» στη χυδαιότητα, γιατί απλούστατα βλέπετε ότι με την τακτική του αφορισμού δεν καταφέρνετε τίποτα. Τζάμπα κόπος και σε αυτήν την περίπτωση. Θα αποχωρήσετε από το κέντρο και θα σας μείνει η χυδαιότητα αμανάτι», σημείωσε και πρόσθεσε πως ο κ. Μελισσόπουλος «μεθόδευσε το σκετσάκι στο Μέγκα, για ευνόητους λόγους»….

«Αν νοιαζόσαστε πραγματικά, θα ρωτούσατε τον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού, τον Ηλία τον Ασκαρίδη κι εκείνος θα σας έλυνε όλες σας τις απορίες. Αλλά δεν είχατε. Θέλατε να δημιουργήσετε χαμό. Γι’ αυτό και πονηρά σκεπτόμενος κανείς ούτε από τον συνδυασμό σας (και από τον εν δυνάμει) συμμετέχει στις συνεδριάσεις όχι μόνο του Κέντρου, αλλά πουθενά.

Γι’ αυτό -και για να σας θυμίσω μια ατάκα που έμεινε στην πολιτική ιστορία της χώρας και την είπε ένας πρώην σύντροφός σας από τον πρώην ΠΑΣΟΚ- “δε δικαιούστε δια να ομιλείται”»…

Τέλος, σχολιάζοντας την ανακοίνωση των «τριών + Παπαδόπουλου», όπως είπε χαρακτηριστικά, μετά την απόφαση του Δημάρχου Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη να ματαιώσει τη συναυλία με τον τράπερ, στην οποία σημειώνονταν ότι με αυτήν την εξέλιξη δασώθηκε το κύρος των ΘΛΕ, σημείωσε:

«Το κύρος των γιορτών δεν κινδυνεύει ούτε από τον FY ούτε από τους Λοκομόντο –ούτε από κανέναν. Εσείς επιχειρήσατε να το κουρελιάσετε με την κινδυνολογία και την υστερία σας. Αυτοθαυμάζεστε λέγοντας ότι ανατρέψατε μια κατάσταση.

Ξέρετε τι καταφέρατε; Απλώς να παγιώσετε στη συνείδηση του μέσου πολίτη ότι η μοίρα, όντως σας έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι: “Σας έδωσε λίγες ικανότητες και μεγάλη φιλοδοξία”».

Related posts

Ξάνθη : Κλειστή αύριο η 28ης Οκτωβρίου από τις 8 το πρωί έως τις 12μ.μ.

xanthipost

Ξάνθη : Χτύπησαν και λήστεψαν Αφγανό στην Δημοκρίτου – Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τους δυο νεαρούς δράστες  

xanthipost

Ασφαλτοστρώσεις  και περιορισμός κυκλοφορίας σε οδούς της Ξάνθης την ερχόμενη εβδομάδα

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ