XanthiPost
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Σέρρες : Σε κρίσιμη κατάσταση 9χρονη –  Έπεσε από τις σκάλες στο σχολείο και χτύπησε στο κεφάλι

Σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι υπέστη μαθήτρια της Δ’ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών μετά από πτώση της, από τις σκάλες του σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη μαθήτρια σκόνταψε υπό άγνωστες συνθήκες και έπεσε από τις σκάλες άτσαλα με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Οι δάσκαλοι του σχολείου κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την ανήλικη στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου και υποβλήθηκε δύο φορές σε αξονική τομογραφία με τα αποτελέσματα να μην δείχνουν κάτι ανησυχητικό.

Στη συνέχεια, διακομίσθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να διασωληνωθεί και η κατάστασή της είναι ελεγχόμενη, ενώ αναμένεται το ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας της.

ethnos.gr

Related posts

Μαρώνεια Ροδόπης : Το γραφικό εξωκλήσι του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, που πανηγυρίζει σήμερα!

xanthipost

Πέπλος Έβρου : Βγήκε εκτός δρόμου και ντεραπάρισε  για να μην πατήσει σκύλο που πετάχτηκε μπροστά της

xanthipost

Σέρρες: Τροχαίο με εμπλοκή τριών αυτοκινήτων στη Μεσολακκιά

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ