Το βράδυ της Παρασκευής ένα όχημα που κινούνταν επί της οδού Γκίφχορν, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα που κινούνταν επί της Βλαχοπούλου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μια γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και για να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις ενώ υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές και τα δυο οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.
Αξίζει να τονιστεί ότι το σημείο όπου έλαβε χώρα το τροχαίο ατύχημα το βράδυ της Παρασκευής στην Ξάνθη, κρίνεται ως ιδιαίτερα επικίνδυνο (στη βορειοδυτική πλευρά του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης ) αφού η ορατότητα είναι περιορισμένη και δυστυχώς έχουν γίνει και άλλα ατυχήματα στο παρελθόν.