XanthiPost
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοινοβουλευτική αναφορά Χουσεΐν Ζεϊμπέκ  για άμεση ανάγκη Ίδρυσης ΕΚΕΚ ΟΑΕΔ ΑμεΑ στην Ξάνθη

Ανάγκη ίδρυσης ενός ΕΚΕΚ ΑμεΑ στην Ξάνθη, με δεδομένο ότι αντίστοιχα κέντρα δεν υπάρχουν εντός της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και προκειμένου να υπάρξει κάποια επαγγελματική διέξοδος για τα Άτομα με Αναπηρία!

Ο Βουλευτής Ξάνθης κ. Χουσεΐν Ζεϊμπέκ κατέθεσε  ως αναφορά την  επιστολή του Σωματείου ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης με θέμα: «Ίδρυση και λειτουργία Εκπαιδευτικού Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Αναπηρία (ΕΚΕΚ ΟΑΣΕΔ ΑμεΑ) στην Ξάνθη».

Στα πλαίσια της αναφοράς τονίζεται η αδήριτη ανάγκη ίδρυσης ενός ΕΚΕΚ ΑμεΑ στην Ξάνθη, με δεδομένο ότι αντίστοιχα κέντρα δεν υπάρχουν εντός της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και προκειμένου να υπάρξει κάποια επαγγελματική διέξοδος για τα Άτομα με Αναπηρία. Στην επιστολή τους επισημαίνουν ότι υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές για την λειτουργία ενός τέτοιου Κέντρου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΕΔ Ξάνθης, όπου θα μπορούσε άμεσα να λειτουργήσει, τουλάχιστον, ένα τμήμα μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής.

Επισυνάπτεται η επιστολή του Σωματείου ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης     

Related posts

(video) – Χ.  Ευστρατίου : Οι πολίτες, που είναι σήμερα εδώ ήρθαν να τιμήσουν τους νεκρούς των Τεμπών …  μακριά από κομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες!

xanthipost

Ζυγός Ξάνθης : Ληστεία τα ξημερώματα  σε διώροφη μονοκατοικία – Οι δράστες χτύπησαν  τον 63χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού !

xanthipost

Ξάνθη : Προσοχή ! Πολλές απόπειρες κλοπών σε σπίτια –  Χτυπούν κουδούνια για να ελέγξουν αν οι ένοικοι είναι στα σπίτια τους !

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ