xanthipost.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμος Μύκης : Ευρεία σύσκεψη υπό τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο

Στη σύσκεψη εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης των έργων του Δήμου Μύκης, που αφορά σε 6 έργα προϋπολογισμού 5,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη ΑΜΘ, Χρήστου Μέτιου και του Δημάρχου Μύκης,  Ντελή Χουσεΐν Ριτβάν πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δήμου Μύκης στη Σμίνθη, με τη συμμετοχή Αντιπεριφερειαρχών, Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας ΑΜΘ, της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και του Δήμου Μύκης.

Στη σύσκεψη εξετάστηκε η πορεία υλοποίησης των έργων του Δήμου Μύκης, που αφορά σε 6 έργα προϋπολογισμού 5,6 εκατομμυρίων ευρώ.

  • Έργα και μελέτες που έχουν ολοκληρωθεί από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, συνολικού προϋπολογισμού 1,6εκατομμυρίων ευρώ.
  • Έργα ή και μελέτες που πρόκειται να ξεκινήσουν από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, συνολικού προϋπολογισμού 3,3 εκατομμυρίων ευρώ.
  • Έργα τα οποία αποτελούν προτεραιότητα και για την Περιφέρεια ΑΜΘ και για το Δήμο Μύκης, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν από το νέο ΕΣΠΑ. Προϋπολογισμός για εκείνα που έχουν εκτιμηθεί 11,3 εκατομμύρια ευρώ.
  • Έργα του Δήμου Μύκης για τα οποία η Περιφέρεια δεσμεύει πόρους για την κατασκευή τους από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, συνολικού προϋπολογισμού 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

ertnews.gr

Related posts

Δήμος Τοπείρου: Εθιμοτυπική συνάντηση του Δημάρχου με τον Διοικητή της 20ής Τεθωρακισμένης Μεραρχίας

xanthipost

Σωκράτης Ξυνίδης: Αποχώρηση-βόμβα από το ΠΑΣΟΚ με αιχμές για την ηγεσία

xanthipost

(video) – Χ. Ζεϊμπέκ: «Τερματίστε τη γενοκτονία στη Γάζα – Οι λαοί Ελλάδας και Αργεντινής αντιστέκονται»

xanthipost

Leave a Comment

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ